Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 17 km

Kindje gevallen op Boulevard Vlissingen

Toegevoegd: 12-01-2014, 18.14 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Op de Boulevard in Vlssingen is vanmiddag een kindje ten val gekomen.
 

Het incident vond om ongeveer 16.00 uur plaats op de Boulevard Bankert, ter hoogte van Amadore Grand Hotel Arion. Een opgeroepen Rotterdamse traumahelikopter hoefde niet ter plaatse te komen.
 
Het kindje is in een ambulance nagekeken. Uiteindelijk hoefde hij niet mee naar het ziekenhuis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Janneke (17-1-2014 om 16:48)
Gelukkig fam.Lous dat jullie zoon er goed vanaf is gekomen. Let niet op alle azijnpissers die denken dat het allemaal uit hun eigen zak betaald moet worden. Let wel goed op je zoon dat hij geen verwaarloosde hersenschudding heeft/krijgt. Ik neem aan dat jullie dat ook allemaal uitgelegd is.
R (13-1-2014 om 20:11)
@ riaan lous , gelukkig maar materiaal en geld zijn vervangbaar. Aan alle azijnzeikerds , leer het nu eens af , je was er niet bij ...
Riaan Lous (13-1-2014 om 19:07)
Beste omstanders: dank voor jullie alerte reactie, het bellen van een ambulance en het helder denken en actie ondernemen terwijl wij als ouders in lichte paniek waren toen onze zoon met zijn hoofd recht naar beneden op de stoep viel van een drie meter hoge muur. Beste agent die er als eerste was:dank je wel voor het nemen van de leiding in de situatie en het steeds vertellen wat er ging gebeuren. Je gaf rust in de situatie. (lees verder in het volgende bericht).
Riaan Lous (13-1-2014 om 19:06)
Beste huisarts en chauffeuse die als eerste medici aanwezig waren: dank jullie wel voor een eerste medische geruststelling. Beste agenten die later kwamen: dank jullie wel voor het in goede banen leiden van het verkeer. Dankzij jullie kon de ambulance snel op de juiste plaats komen. Beste mensen die moesten wachten door deze agenten: Dank jullie wel voor jullie begrip. Beste ambulancepersoneel: dank jullie wel voor de uiteindelijke check van onze zoon en de teddybeer die hij kreeg. We zijn blij dat jullie constateerden dat het meeviel. Met onze zoon gaat het gelukkig weer prima. Riaan Lous, vader van
t is wat (13-1-2014 om 15:55)
Koos P. er staat nergens dat het kindje over de rand viel. Dus mensen (ik ook) denken dat het kindje gewoon viel, op zijn of haar knietjes. Gebeurt zo vaak... De berichtgeving is te summier in dezen.
mozes (13-1-2014 om 09:44)
Gezien de kennis van de reageerders, was er helemaal geen medische hulp nodig. Zij hebben de kennis ook in huis, om te beoordelen wat wel of niet nodig is. Kunnen we de hulpdiensten wel afschaffen, spaart ook weer geld.
Cookie-instellingen beheren