Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde man belaagt hulpdiensten

Toegevoegd: 13-01-2014, 10.00 uur
Door: Rolf de Feijter

AARDENBURG - Een 20-jarige man is zondagmiddag door het lint gegaan in de richting van ambulancepersoneel en politiemensen. Hij werd uiteindelijk in het ziekenhuis aangehouden en overgebracht naar een cellencomplex in Middelburg.

De agressie ontstond nadat de man op de Christiaansenstraat van een balkon was gevallen. Hij viel van circa 3,5 meter hoogte in het gras en liep daardoor een bloedneus op. Hij was zichtbaar onder de invloed van alcohol. Tijdens de behandeling in de ambulance werd hij agressief en duwde een verpleegkundige het voertuig uit. Hij werd onder controle gebracht door agenten waarbij hij hen schopte en in hun richting sloeg.

De jongeman werd per ambulance en onder begeleiding van een politieauto met spoed naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht en ook daar bleef hij zich agressief opstellen in de richting van het ziekenhuispersoneel en de agenten.De man is aangehouden en werd vervolgens overgebracht naar Torentijd in Middelburg. In zijn jas werd nog een busje pepperspray aangetroffen.

In eerste instantie werd naast de inzet van twee ambulances ook een traumahelikopter opgeroepen. De helikopter uit Rotterdam hoefde uiteindelijk niet meer ter plaatse te komen.

Zie ook:
- Traumahelikopter opgeroepen in Aardenburg (12-01-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Theo (13-1-2014 om 19:50)
Dit is toch de omgekeerde wereld?, dit persoon had gedronken?, maar zeker ook geestelijk niet in orde. Laat er een nieuwe wet komen, waarin staat dat deze mensen niet meer geholpen worden. Zieken-broeders aanvallen?, ben je toch gek, gelijk de brancard naar buiten leeg kiepen, op z'n vieze loosers bek!!..
mar (13-1-2014 om 14:09)
ik weet als hulverlener dat je imand geen medische hulp mag weigeren maar deze ,,joneheer,,had va mij toch een paar uurtjes kunnen wachten...zoveel agressie naar hulpvrlening en politie toe??? e n dan ook nog pepperspay op zak???aan mij zou hij beslist geen goede hulperlener hebben .... gelijk de hondenbrigadebus in met zulk soort lui
Reddevil (13-1-2014 om 14:04)
Het kan toch niet waar zijn dat je je tegen de hulpverlener zo opstelt!!!!!! Zulke mensen moeten niet meer geholpen worden.
dima (13-1-2014 om 13:42)
Wat een ontzettende hufter ! De hulpverleners mogen van mij zulke personen lekker uit de auto kieperen en laten liggen waar die ligt !
Cookie-instellingen beheren