Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
56 files van totaal 211 km

Vrouw opgepakt voor fietsdiefstal

Toegevoegd: 13-01-2014, 11.31 uur
Door: Rolf de Feijter

IJZENDIJKE - Een 40-jarige vrouw afkomstig uit de gemeente Sluis is vannacht omstreeks 03.00 uur op de Boulevard in IJzendijke aangehouden voor het stelen van een fiets.

Agenten gingen naar de Mauritsweg omdat de chauffeur van een vrachtwagen een poging diefstal van accu's had gemeld. Ter plaatse werd een brief met daarop de naam van de verdachte en gereedschap aangetroffen.

Even later werd de verdachte, een bekende van de politie, ook op het parkeerterrein gesignaleerd. Ze bleek een fiets te hebben weggenomen die tegen de aanhanger van een vrachtwagen stond. Kort daarop kon ze op de Boulevard op heterdaad worden aangehouden.

De 58-jarige eigenaar van de fiets uit IJzendijke heeft aangifte gedaan. De dievegge is ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Theo (13-1-2014 om 15:56)
Wat een looser, op die leeftijd, wordt lekker druk in TORENTIJD!!..
Sjors (13-1-2014 om 11:52)
Moet je 40 zijn en nog geen leven hebben!
Cookie-instellingen beheren