Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 36 km

Hardrijders betrapt bij snelheidscontrole

Toegevoegd: 15-01-2014, 13.13 uur
Door: Rolf de Feijter

KERKWERVE - De politie heeft dinsdag op de Provincialeweg ter hoogte van de Hoosjesweg een snelheidscontrole gehouden.

De passanten werden tussen 19.30 uur en 22.00 uur via laserapparatuur gecontroleerd. Drie snelheidsovertreders krijgen een bekeuring thuisgestuurd.

Van één bestuurder werd het rijbewijs ingevorderd. Hij reed 147 kilometer per uur terwijl de maximaal toegestane snelheid 80 kilometer per uur is.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@ Mike (16-1-2014 om 11:03)
@ Mike, Ook als de overtreders staande gehouden en bekeurd zijn krijgen ze achteraf natuurlijk een bekeuring thuisgestuurd ;) De welbekende envelop van het CJIB. Maar het is een beetje ongelukkig geformuleerd zo dat ben ik met je eens.
f (15-1-2014 om 16:04)
Nou nou DRIE snelheidsovertredingen wel zeg, op 2 en een half uur...!!! Je zou toch bíjna denken dat de dienstdoende surveillant zijn uren wellicht beter met echt politiewerk had kunnen vullen... Maar ja dat brengt geen geld in het laatje van Rutte en zn faalhazenclub... mvg,f
Mike (15-1-2014 om 14:24)
Hmm, vreemd, dacht dat als men met een lasergun werkte je ook staande moest gehouden worden.
Cookie-instellingen beheren