Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Winkeldieven aangehouden in Oost-Souburg

Toegevoegd: 15-01-2014, 14.22 uur
Door: Rolf de Feijter

OOST-SOUBURG - De politie heeft dinsdagmiddag twee mannen aangehouden op verdenking van winkeldiefstal in een winkel in Oost-Souburg.

Een man deed rond 12.10 uur boodschappen bij een supermarkt aan de Vlissingsestraat. Een supermarktmedewerkster vond dat de man zich verdacht gedroeg en hield hem in de gaten. Een andere man stond de hele tijd buiten de supermarkt en hield de deur in de gaten. Zij constateerde dat de man met een volle boodschappentrolley zonder te betalen naar buiten liep en met de andere man wegliep.

De medewerkster ging achter de verdachten aan en sprak hun aan. Gewaarschuwde agenten en arresteerden het duo. Bij verder onderzoek op het politiebureau bleek dat het tweetal nog openstaande vonnissen had. Zij werden in verzekering gesteld. Het gaat om een 26-jarige en een 23-jarige man uit Vlissingen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Petrus (16-1-2014 om 14:03)
@Ad, dit lijkt niet zo maar, maar dit is gewoon zo. De oorzaak is namelijk dat bij de renovatie van de huurwoningen in bepaalde wijken van Vlissingen en Middelburg door de huur-coöperaties, dat gespuis dat ze kwijt wilden, geplaatst zijn in huur woningen in Oost-Souburg.
Pippa (16-1-2014 om 11:00)
Ze dachten vast dat in Nederland de boodschappen gratis zijn!!!
Ad. (16-1-2014 om 00:18)
Ligt het nu aan mij of zie ik het verkeerd maar in Vlissingen en Oost Souburg lijken de meeste criminelen te zitten want daar is het altijd wat. Maar zolang het de gewoonte is om een dader te arresteren en hem of haar dezelfde dag weer vrij te laten zodat die dezelfde dag weer een ander misdrijf kan plegen blijft dit in stand. Zo komt het voor dat er een dikke auto voor het politiebureau staat te wachten op een vriend die zojuist is opgepakt omdat die straks toch weer op straat staat. Knappe actie van deze medewerkster al is het wel te hopen dat ze hier geen gevolgen van heeft omdat deze criminelen dan opeens voor je huis staan of je volgen omdat ze toch wel in hun eer zijn aangetast
P. (15-1-2014 om 17:32)
Super actie van deze medewerkster!
Anneke (15-1-2014 om 16:12)
Helaas, van beide "heren" verwacht ik niet veel goeds in de toekomst
Rob (15-1-2014 om 16:11)
Dan hebben ze toch nog hun zin gehad zitten nu lekker binnen en hebben eten wat wil je nog meer !
Cookie-instellingen beheren