Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
99 files van totaal 387 km

Agent in burger houdt winkeldief aan

Toegevoegd: 16-01-2014, 12.00 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft woensdagmiddag in Vlissingen een man opgepakt wegens winkeldiefstal. De veelpleger werd betrapt door een agent in burger.

De agent zag de man rond 14.15 uur lopen in de Aagje Dekenstraat. Na een kort bezoek aan een winkel liep hij met versnelde pas weg richting de Hellingbaan. Daar haalde hij een aantal flessen uit zijn binnenzak en stopte ze in een tas. Toen hij opnieuw een andere winkel inliep is hij aangehouden voor winkeldiefstal.

De man, een 38-jarige Vlissinger, is in verzekering gesteld en ingesloten in een politiecel.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Walter St.J (16-1-2014 om 19:15)
Prima actie. In burger in diensttijd of tijdens vrije tijd? In het laatste geval zeker te prijzen. In het eerste geval goed opgelet. Ook burgers mogen dit, maar kijk wel uit want agressie tegen je eigen persoon is zo gebeurd.
ger (16-1-2014 om 18:16)
dat we de grote graaiers niet kunnen stoppen(omdat ze hulp hebben vanuit het pluche in de 2e kamer) betekend geen vrijbrief voor de"" ik ben zielig heb geen baan en mag toch ook wel eens wat "" club,als je iets wil ga je er voor betalen ,diefstal is ontolerabel ,het verlies dat bedrijven lijden door deze lieden ,komt boven op de toch al lekker belaste prijzen en dus voor rekening van de burger.
job (16-1-2014 om 16:02)
@sjors jij wilt dwijlen met de kraan open? Jah echt dat zal wat veranderen:)
Fransje (16-1-2014 om 15:17)
Repressief optreden is de beste preventie! Goed om te horen dat ze ook in burger aanwezig zijn in de stad. Dus geen North Face jasje aan maar vrije tijds kleding en ipod oortjes in. ;-) Van mijn part trek je bouwvakkers kleding aan, val je nog minder op. Doe je dit vaker en groter ga je nog hele leuke heterdaadjes vangen.
Sjors (16-1-2014 om 14:52)
Kleine man is anders wel een ergernis voor de gewone burger Job, als je iets tegen de grote bankiers wilt doen moet je mee protesteren in Den Haag, maar daar hebben wij Nederlanders geen zin he Job, hou dan je mond over bankiers!
job (16-1-2014 om 13:33)
Echt jaap en dat gaat de bankiers en europa tegen houden.........? Lekker een mening over de kleine man zo makkelijk.
Cookie-instellingen beheren