Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 22 km

Hulst waarschuwt voor 'babbeltruc'

Toegevoegd: 17-01-2014, 11.48 uur
Door: Roland de Jong

HULST - De gemeente Hulst waarschuwt voor een telefonische 'babbeltruc'. Volgens de gemeente wordt de indruk gewekt dat de gemeente iets met de zaak te maken zou hebben, maar is dat absoluut niet het geval.

Volgens een woordvoerder worden inwoners van de gemeente momenteel telefonisch benaderd om mee te doen aan een gemeentelijke enquête. Als dank voor hun medewerking wordt een 'gratis' pakket beloofd. Het zou gaan om computer- cq. fotografie-gerelateerde prijzen. Wel moet er € 6,95 aan verzendkosten worden betaald alvorens het pakket wordt toegestuurd.

Uit het gesprek zou volgens de gemeente de conclusie kunnen worden getrokken dat de gemeente Hulst opdrachtgever is. "Dit is niet het geval. De gemeente Hulst heeft geen opdracht gegeven voor deze actie en een en ander heeft niets te maken met een eventuele enquête van de gemeente Hulst", aldus de woordvoerder.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren