Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken bestuurder na zoektocht aangehouden

Toegevoegd: 17-01-2014, 17.33 uur
Door: Manfred Berrevoets

SINT JANSTEEN - Agenten van de politie hebben vrijdagmorgen om 04.40 uur, na een zoektocht van twee uur, alsnog een dronken bestuurder aangehouden. Hij wordt ervan verdacht dat hij met zijn personenauto schade heeft gereden en daarna is gevlucht.

Rond 02.45 uur kreeg de politiemeldkamer een melding dat een automobilist op de Wilhelminastraat terrasmeubilair had kapot gereden. Mogelijk was hij ook tegen de gevel van een café gereden. Ook botste hij nog tegen een lantaarnpaal, welke naast het café stond. De man vluchtte met zijn auto, maar kwam niet verder dan een bos in de buurt van De Schommeling in Sint Jansteen. Daar liet hij zijn zwaar beschadigde auto achter.

Agenten hebbenhet gebied afgezet en zochten met een politiehond naar de man. Hij werd niet gevonden. Rond 04.40 uur trof de politie de 28-jarige man uit Hulst in zijn woning aan. Hij werd aangehouden en naar het politiebureau overgebracht. Daar weigerde hij aan een ademtekst mee te doen. Zijn rijbewijs is ingevorderd en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
danie (19-1-2014 om 15:07)
T.toevallig. sorry dat ik het zeg hoor maar wat jij daar allemaal schrijft getuige van nietveel verstand. Ik ben geen drugsbaron maar run een fatsoenlijk cafe.ikzou zeggen stap eens een keertje binnen maar stel je dan wel even voor.
Haha (19-1-2014 om 13:41)
T.Oevallig kreeg vroeger ook nooit salaris zeker, want stel je voor dat daar drugs van werden gekocht...
Frans (18-1-2014 om 14:27)
@T.Oevallig kan beter z'n naam veranderen in O.erstom aangezien het altijd nog de automobilist is die zelf in de auto stapt. De kroegbaas is niet z'n moeder.
Dat_ene_regeltje (17-1-2014 om 23:35)
Zo, over conclusies trekken gesproken! Wat jij (T. Oevallig) omschrijft zal vast wel voorkomen maar was niet aan de orde bij deze situatie. Die gast is gewoon uit de richting van Hulst komen rijden waarna hij de lantaarnpaal voor het café ramde. Bij zijn vlucht heeft hij ook nog meubilair voor het café kapot gereden en de gevel geraakt... Duidelijk?
T. Oevallig (17-1-2014 om 18:32)
natuurlijk was het niet hetzelfde cafe waar hij vandaan kwam zeker ? want die schenken hun klanten natuurlijk nooit teveel. en voordronken klanten bellen zij een taxi, toch ? en als het wel zo was, dan die cafebaas vervolgen, want die geeft dan dus niets om evt. een kind dat dood gereden wordt door zijn dronken klant, maar wel om zijn dierbare tuinstoelen en troep. het is ook wat, eigenlijk is een kroegbaas ook maar een drugsdealer. dat je van een ander zijn verslaving moet leven, triest eigenlijk.
Cookie-instellingen beheren