Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Overvaller Meliskerke mogelijk Belg

Toegevoegd: 21-01-2014, 09.57 uur - Update: 21-01-2014, 13.48 uur
Door: Rolf de Feijter

MELISKERKE - In het onderzoek naar de dader van de overval aan de Sivertstraat is de politie op zoek naar de bestuurder van een witte stationcar met een Belgisch kenteken.

Donderdag 16 januari rond 10:15 uur kreeg de politie een melding dat een bejaarde vrouw (83) in haar woning was overvallen. De vrouw raakte daarbij ernstig gewond. Het Overvallenteam is direct gestart met een onderzoek.

De witte auto stond ten tijde van de overval geparkeerd aan de Burgemeester Adelaarstraat ter hoogte van slagerij Wisse. De recherche sluit niet uit dat de stationcar rondrijdt in de omgeving van Meliskerke en dat de bestuurder slaapt en verblijft in deze auto.

De vrouw was thuisgekomen na het doen van boodschappen in het dorp. Op het moment dat zij de voordeur had geopend, werd zij door de dader naar binnen geduwd en mishandeld.

Zie ook:
Vrouw gewond bij overval Meliskerke   (16-01-2014)
- Slachtoffer Meliskerke opgenomen (17-01-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Walchenaar (22-1-2014 om 11:14)
Het is te hopen dat de verdachte eens door de politie opgepakt wordt en door justitie veroordeeld zal worden. Helaas leven we op Walcheren niet op een geïsoleerd eiland dus deze criminele voorvallen zullen ons ook niet onopgemerkt voorbij gaan. Emoties kan ik evengoed begrijpen maar als het een Belg blijkt te zijn dan nog zal hij door de Nederlandse justitie veroordeeld worden en dat zal geen levenslange gevangenisstraf zijn in een Belgische gevangenis. Maar goed dat er geen Oostblokker in beeld is want dan hadden we denk ik wel 20 pagina's vol met reacties kunnen lezen. Voor hetzelfde blijkt het een Walchenaar te zijn - onderzoek maar afwachten dus.
Cora (21-1-2014 om 23:15)
Mar. wellicht een idee om evengoed te melden wanneer en waar je mogelijk deze auto heb gezien?
mar (21-1-2014 om 16:01)
weet het niet zeker maar geloof dat ik die al heb gezien heb in oostkapelle ook en mocht ik iets zien dan bel ik gelijk de meldkamer ...hopelijk kijkt iedereen ernaar uit en kan die smeerlap gepakt worden en voorgoed verbannen naar een belgische gevangenis en er nooit meer uit
Cookie-instellingen beheren