Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Jongen (15) slachtoffer gewelddadige beroving

Toegevoegd: 22-01-2014, 10.53 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 15-jarige jongen uit Middelburg is dinsdagavond op het Vlissings Bolwerk in zijn woonplaats het slachtoffer geworden van een gewelddadige straatroof.

Hij fietste omstreeks 19.20 uur richting het parkeerterrein van de Albert Heijn-supermarkt. Ter hoogte van molen 'De Hoop' kwam een man uit de bosschages. Hij blokkeerde de weg. De 15-jarige zag dat er nog een tweede man bij hem kwam staan.

De tweede man sloeg hem vervolgens tegen zijn onderkaak waardoor hij met zijn fiets op de grond viel. Eén van zijn belagers heeft daarop de mobiele telefoon uit de zak van de jongen gehaald en meegenomen. Het duo is gevlucht in de richting van de Langevielebrug.

n van de straatrovers zou een donker getinte man zijn van circa 195 cm lang. Hij droeg een zwarte muts met een logo voor op zijn hoofd. Hij droeg een zwarte jas met capuchon en bontkraag.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
T4 (22-1-2014 om 20:46)
ben er vandaag ook nog langs gefietst had je dit bij mij gedaan. kerel dan had ik het licht uit je ogen geslagen. Ziek persoon ga toch werken voor je geld. hoe ver gaan mensen toch voor materialisme.
willem (22-1-2014 om 16:01)
ziellige gasten die niks maar dan ook echt niks kunnen ik wordt er misselijk van. en dan een jongen van 15 met 2 man voor een telefoon pff wat een gangsters . en dan 1meter 95 lang wat een held met bondkraag zeg .
roos (22-1-2014 om 15:48)
als ze al gepakt worden krijgen ze een straf om te lachen, dit land straft niet, je komt met alles makkelijk weg! dus waarom zou je niet makkelijk aan je spullen komen. sterkte voor de jongen, die vergeet je nooit!
loes (22-1-2014 om 15:12)
@ad het zou je zoon maar zijn, als men vlissingen een afvoerputje vind wat doet men dan op zondag op de boulevard? en ook met al de honden,hun afval /poep dumpen? terwijl in rithem en terneuzen ook boten dicht voobij je snufferd varen?
kou (22-1-2014 om 14:01)
@ad Dit speelde zich af in Middelburg en niet in Vlissingen.
klaas (22-1-2014 om 14:01)
het is zonder meer vreselijk om mee te maken, sterkte en beterschap voor de jongen en Ad het was niet in Vlissingen maar op het Vlissings Bolwerk en die is in Middelburg.
Cookie-instellingen beheren