Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
35 files van totaal 137 km

Politie zoekt getuige fietsendiefstal Axel

Toegevoegd: 22-01-2014, 16.13 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - De politie is op zoek naar iemand die twee weken terug in Axel mogelijk getuige is geweest van een fietsendiefstal. Er is vandaag een oproep verspreid.

Op de bewuste zaterdag 11 januari werd aan het einde van de middag op het Szydlowskiplein een fiets gestolen. Dat gebeurde rond 18.00 uur. Uit politie-onderzoek is gebleken dat de dader direct na de diefstal persoonlijk contact heeft met een man. Deze passant kwam vanaf de parkeerplaats aangelopen en heeft voor de ingang van de winkel contact gehad met de dader.

De politie wil graag met deze mogelijke getuige spreken en is naar hem op zoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Inge (22-1-2014 om 22:42)
bij ons is er een fiets op 22 augustus 2013 gestolen met getuigen die de politie te woord hebben gestaan en de naam van de dader was bekend , daar is dus niets mee gedaan , op 2 december heb ik nog maar eens met de politie gebeld en weet je wat ze zeiden de dader is nog niet gehoord want er wordt gezegd dat ze in het buitenland zit ??????????????? Ja ja dan vraag ik mij bij dit bericht af waarom hier wel iets wordt gedaan en bij ons niet , mijn vertrouwen in de politie is enorm gekelderd
fietser (22-1-2014 om 19:07)
Er worden regelmatig fietsen gestolen en wij van de Fietsersbond proberen de winkeliers, de gemeenten en de burgers steeds aan het verstand te brengen om voor goede voorzieningen te zorgen. Zet een fiets niet alleen met het gewone slot weg, maar maak er nog een goedgekeurd slot aan en zet je fiets daarmee vast aan een paal of rek. Daarmee voorkom je dat ze er zo mee weg kunnen lopen en een ev. getuige die de "dief" aanspreekt en deze een smoes heeft dat ie het sleuteltje is verloren of moeder of zus. Dan kun je de politie verwittigen en/of maak met je mobieltje een foto als je het niet vertrouwd. Maak ze het zo moeilijk mogelijk net als bij je huis.
michel (22-1-2014 om 16:58)
@Ja-Ja Jij vraagt of de politie de volgende keer iets eerder in actie kan komen ?? Ooit wel is een fiets van jou gejat ? Bij mij is er nooit iets met de aangifte gedaan hoor, en hier houden ze zich er al weken mee bezig, kortom goede zaak dus !
Ja-Ja (22-1-2014 om 16:25)
Iedereen weet natuurlijk nog wel wat hij/zij gezien heeft 2 weken geleden??? Keurig op tijd heren politie. Doe het de volgende keer iets eerder. Als jullie er niet uitkomen dan is de burger weer belangrijk. Maar jullie pakken de eer.
Cookie-instellingen beheren