Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 33 km

Wietdeal loopt uit op diefstal telefoon

Toegevoegd: 23-01-2014, 12.00 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Het kopen van wiet is een 29-jarige inwoner van 's-Gravenpolder woensdag in Goes duur komen te staan. Hij werd bestolen van zijn telefoon.

Het slachtoffer werd rond 16.30 uur op de Piet Heinstraat door een passant aangesproken. De man vroeg of de 's-Gravenpoldenaar of deze wiet wilde kopen. Toen het slachtoffer instemde, stapte de dealer bij hem in de auto om samen de wiet te gaan halen.

Onderweg vroeg hij of hij even met de telefoon van de 29 jarige kon bellen. Die stemde in. Al bellend verliet de dealer even later de auto, om vervolgens niet meer terug te komen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nogaldomenikweetttenminste (23-1-2014 om 18:47)
Geen mens vraagt erom bestolen te worden. Stelletje Judassen!
Nogaldomenikweetttenminste (23-1-2014 om 18:45)
Mag lijen dat al de leedvermakernde slimmerikken hier bestolen worden van alles wat hun lief is.. Ongelukje voor t huis ofzo met de deur nog open.. Nee, domme dingen doen zij nooit!
sjors (23-1-2014 om 18:42)
Haha gekke junkies daar ook in Goes
Goesenaar (23-1-2014 om 17:38)
Zou me niets verbazen als deze man wat anders wou kopen dan wiet, dat kan je namelijk gewoon in de Goese coffeeshops kopen. Maar mocht deze man wat anders willen kopen (coke of pillen o.i.d.) dan kan deze dat moeilijk tegen de politie zeggen wanneer hij aangifte doet, dan is hij zelf immers ook strafbaar. Slechts een theorie..
sonja (23-1-2014 om 17:36)
HAHAHA, arme Cor, waar maak je je zo druk om, de meeste gebruikers stelen zelf als de raven, moet je maar eens hun families vragen, weet dit uit ervaring!, soort zoekt soort !!
job (23-1-2014 om 17:10)
@cor normen en waardes zijn ook bij volwassenen ver te zoeken weten van gekkigheid niet meer wat ze zeggen. Todat het hun moeder is die weer is wordt opgelicht....... Beetje dom idd.........
Cookie-instellingen beheren