Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Inval ROG na melding vuurwapens Hansweert

Toegevoegd: 25-01-2014, 11.32 uur - Update: 25-01-2014, 13.29 uur
Door: Rolf de feijter

HANSWEERT - In Hansweert heeft de Regionale OndersteuningsGroep (ROG) van de politie vanmorgen even na 06.00 uur een inval gedaan in een woning vanwege een melding van vuurwapens.

In de woning aan de Boomdijk werden na de inval meerdere wapens aangetroffen. Het ging om een vuurwapen met bijbehorende munitie, een veerdrukpistool, een verboden zwaard en een slagwapen. De melding van de vuurwapens kwam binnen via Meld Misdaad Anoniem.

De ROG heeft de 26-jarige bewoner van de woning aangehouden.  


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (26-1-2014 om 17:04)
Elly, je moest je rot schamen om deze vergelijking te maken. Het heeft op geen enkele manier iets met dit artikel te maken.
Elly (26-1-2014 om 10:49)
Jullie mogen mij best verwijten maken,hoeveel van jullie hebben een strafblad of zijn jullie de nette mensen die de katjes in de donker knijpen. In 40/45 hoeveel joden/zigeuners zijn er niet verraden aan de Duitsers,door de trouw geliefde Nederlanders.Dat zijn jullie zeker vergeten.
Zeeuw (26-1-2014 om 10:35)
Als wij geen wapenwet hadden gehad in 40-45 waren de duitsers ook nooit zomaar over ons land heen gelopen. En het verzet had gelukkig nog wapens omdat veel mensen ze nog niet hadden ingeleverd. Wij kennen een wapenwet maar in oost europa kun je ze gewoon kopen hoor ! Obama blijft niet voor niks op een marineschip slapen in plaats van op Nederlandse bodem. En ondanks de Nederlandse wapenwet worden er elke week nog steeds mensen neergeschoten in dit prachtige land ! Let wel ik keur het niet goed maar doe het dan wel in heel Europa(en dat geld voor meerdere regels), want op deze manier heeft het geen nut.
jeroen (26-1-2014 om 10:32)
Bij de Zeeuwse politie zitten ook agenten die vuurwapens verkopen,de schuld leg toch gedeelte bij de overheid,zij zetten de mensen zonder uitkering. Die hier kritiek op een ander heeft,zullen ook niet vies er van zijn om andere aan te geven.
Marian (26-1-2014 om 00:05)
Wat zielig dat iedereen op Elly gaat katten.En Jannes,waarom moet hij er flink mee gedaan hebben,mischien hangen ze voor sier in de kamer.Waarom zo oordelen en Elly veroordelen?Jullie maken er hier zelf een oorlog van.Echt zielig.
Tom (25-1-2014 om 23:57)
@ Elly: jij spoort echt niet met zo'n opmerking en dat je het durft om zo'n vergelijking te maken is helemaal absurd! Het is goed dat deze man gepakt is en hopelijk krijgt hij een passende straf!
Cookie-instellingen beheren