Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 90 km

Auto in beslag na openstaande boete

Toegevoegd: 27-01-2014, 11.13 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - Toen de politie zondagavond achterstallige boetes wilde gaan innen in Terneuzen, bleek een 49-jarige inwoonster van die plaats niet te kunnen betalen. Daarom werd haar auto meegenomen.

De vrouw had nog een boetebedrag open staan dat inmiddels was opgelopen tot bijna 1200 Euro. De vrouw kon of wilde dit bedrag echter niet betalen. Daarom werd haar auto buiten gebruik gesteld.

Justitie heeft het voertuig in onderpand genomen tot de vrouw haar boete heeft betaald. Gebeurt dat niet binnen drie maanden dan raakt ze haar auto definitief kwijt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuw (28-1-2014 om 08:29)
Heeee hallo!! Nog even en dan hebben we medelijden met haar?? Dan had ze maar gewoon moeten betalen hoor! Als je 1200 euro aan boetes hebt openstaan betekent dat ze de regels ook niet zo nauw neemt....dus beter dat ze dan de weg niet meer op kan!
Ad. (28-1-2014 om 01:14)
Hee NIX deze dame hoeft niet naar haar werk hoor en vind het allemaal wel goed en rijd straks weer in een andere auto en wat betreft de boete hoezo boete welke boete.
NIX (27-1-2014 om 18:40)
en hoe gaat ze dan naar haar werk om het geld te verdienen om het af te betalen ? ja ja, had ze maar eerder moeten betalen. net alsof er geen witte boorden crimi's vrij rondlopen waar er nog tonnen c.q.miljoenen gehaald moeten worden. maar die zijn onaantastbaar of krijgen definitief eindeloos uitstel/afstel/kwijtschelding.
Jeroen G. (27-1-2014 om 18:20)
Durven ze wel, bij een vrouw die openstaande boete heeft. Bij de ''diplomaten'' in Den Haag die talloze boeten hebben openstaan, dan durft de politie niet de ''CD'' ( Corps Diplomatique ) auto's in beslag te nemen! Hoezo met twee maten meten??
Ben (27-1-2014 om 18:10)
Kan die auto ook echt veel aan doen ja.
Frans (27-1-2014 om 17:17)
@Hans Als jij denkt dat je met het inleveren van een roestbak je boete kwijtgescholden krijgt dan zal je nog van een koude kermis thuiskomen.
Cookie-instellingen beheren