Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Driehonderd hennepplanten in Poortvliet

Toegevoegd: 29-01-2014, 15.01 uur
Door: Roland de Jong

POORTVLIET - In een woning in Poortvliet is dinsdag een hennepkwekerij met enkele honderden planten aangetroffen. Er is niemand opgepakt.

De kwekerij in Poortvliet werd ontdekt tijdens een actiedag waarop ook op diverse locaties in West-Brabant plantages werden ontmanteld. De kwekerij in Poortvliet was gevestigd aan de Paasdijkstraat. De in totaal ruim 300 oogstrijpe planten waren verdeeld over twee ruimtes.

De hennepkwekerij en diverse materialen werden in beslag genomen. In verband met diefstal van elektriciteit werd de woning van het netwerk afgesloten. Om weer op het energienetwerk aangesloten te kunnen worden, moeten de verdachten eerst de rekening van het energiebedrijf betalen.
 
Op geen van de locaties is iemand aangetroffen. Er zijn geen verdachten aangehouden. De in beslag genomen hennep is inmiddels vernietigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
DZV (30-1-2014 om 17:48)
legalize, je slaat de spijker op zn kop!! de staat gaat idd ook weer mee profiteren van deze vondst, dus voor hen een reden te meer het vooral niet te legaliseren!!! @Rick, je scheert nu echt wel iedereen over een kam zeg!! ik waardeer mijn pret sigaret en ben naast mijn baan prima in staat tot studeren!! mag ik je iets meegeven?? GIJ DIE ZONDER ZONDE ZEIT, WERPE DE EERSTE STEEN!!!!!
Rick (30-1-2014 om 09:42)
Welja Jor, legaliseren, dan lopen ze allemaal versuft als zombies rond! Het is minder een geldprobleem dan wel een gezondheidsprobleem! Een groot deel is nu al niet meer tot werken of studeren in staat. Na het weekend hebben ze tot woensdag nodig om bij te komen en dan begint het spel weer van voren af aan. En ze hebben al zo weinig hersencellen door overmatig alcoholgebruik... Een gedrogeerde generatie alleen maar gericht op blowen en niet in staat om andere doelen in hun leven na te streven!.
legalize (30-1-2014 om 08:49)
Helemaal met Jor eens,laat iedereen in zijn eigen behoefte voorzien.Weg illegale verkoop.Geen straatdealers meer,minder rand criminaliteit..iedereen blij lijkt mij....of zou de klap te groot zijn voor de nederlandse economie???Want iedereen die nu op deze manier wat bij verdient geeft die centen natuurlijke wel uit.
jor (30-1-2014 om 05:53)
Natuurlijk mag dit niet.. maar legaliseer het gewoon. Dan is er geen noodzaak meer voor brandgevaarlijke kwekerijen. Dan kan iedereen die rookt zijn eigen paar plantjes verzorgen. Dan hoeft er geen 10,- euro voor 1 gram betaald te worden, wat zou dit voor de hoeveelheid overvallen en diefstal betekenen? Nederland, dat zo liberaal was loopt nu achter (beschamend) Zelfs het intollerante Amerika loopt nu voor...
Cookie-instellingen beheren