Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 26 km

Sigarettendief verwondt 9-jarige jongen

Toegevoegd: 02-02-2014, 16.21 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Een 9-jarige jongen is vanochtend gewond geraakt toen hij achter een man aanging die pakjes sigaretten stal uit het cafetaria van zijn ouders. De dader is opgepakt.

Een getuige merkte rond 10.15 uur op dat een man pakjes sigaretten probeerde te stelen bij een cafetaria aan de Ooststraat in Kapelle. Het cafetaria was op dat moment gesloten maar de man drong met geweld het pand binnen. 

Op het moment van de diefstal was de 9-jarige zoon van de eigenaar in de zaak aanwezig. Deze werd door de verdachte hardhandig in zijn nek vastgepakt. Hierdoor raakte de jongen lichtgewond. Desondanks ging hij rennend achter de verdachte aan.

De achtervolging was tevergeefs en omdat de getuige zich in eerste instantie over de jongen ontfermde, kon de verdachte er vandoor gaan. De getuige zag echter dat de man een nabij gelegen woning binnenging en kon die informatie doorgeven aan de politie.

Ter plekke gingen de agenten op onderzoek uit in de woning en binnen werd een 24-jarige man uit Kapelle aangehouden als verdachte. De man bleek te hebben gedronken. Hij blies 670 ug/l, volgens de politie bijna drie keer de toegestane hoeveelheid alcohol.

Na een eerste verhoor is de Kapellenaar in verzekering gesteld. Een vrouw op een scooter zou van het hele voorval getuige zijn geweest. De politie is naar haar op zoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marconist (3-2-2014 om 15:00)
dus "marco" wordt blij als kinderen de zaak moeten verdedigen en daardoor mishandeld worden ? persoonlijk wordt ik van het hele bericht niet blij hoor. en ik vraag mij af waarom marco daar vreugde uit put. kinderen op de frontlinie van de teloorgang ? nou "leuk" hoor. ga eens naar een psychiater !
zomaar (3-2-2014 om 12:48)
Openbare dronkenschap staat ook gewoon in het wedboek van strafrechten. alcobolpromilage lijkt mij hiervoor een duidelijke maatstaaf.
een gedupeerde (3-2-2014 om 10:53)
Zal wel een slechte jeugd hebben gehad , was dronken dus ik wist het niet , en o ja ik ben aan de drugs .
night of the prom ilage (3-2-2014 om 09:22)
wat heeft alcoholpromilage hier mee te maken ? heeft de wet een voorgeschreven promilage waarbij overvallen dan wel mag ? men ruikt het naar alcohol kegel stinkende slappe smoesje van de advocaat al "mijn client was dronken en wist niet goed wat hij deed, medelijden medelijden jank jank, hij is zelf slachtoffer en verdiend daarom geen straf maar een beloning".
Marja (3-2-2014 om 06:37)
Stoer van dat joch!!
gaanweweer (2-2-2014 om 23:57)
@renata: ik ben heerlijk ja! Droom jij maar lekker verder over n wereldbol die Nederland heet. Aan lieden als jij hebben wij m.i. onze huidige teloorgang te danken. Gespeend van elke realiteitszin.
Cookie-instellingen beheren