Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 41 km

Beginnend bestuurder opnieuw de fout in

Toegevoegd: 05-02-2014, 14.16 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Op de Sloeweg in Vlissingen hield de politie in de nacht van dinsdag op woensdag een 32-jarige inwoner van Vlissingen aan vanwege het rijden zonder rijbewijs en onder invloed van alcohol.

Rond 03.00 uur zagen agenten de Vlissinger in een auto over de Sloeweg rijden. Hij bleek niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Het document was eerder ingenomen toen hij werd betrapt op rijden onder invloed. Hij had nog een boete openstaan van bijna 400 euro en was opnieuw met drank op achter het stuur gekropen.

Op het bureau blies hij een waarde van 210 ug/l, terwijl de maximale limiet voor een beginnend bestuurder 88 ug/l bedraagt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Triest..... (6-2-2014 om 14:46)
Afpakken en nooit meer teruggeven. Deze mensen leren het toch nooit!!!!!! Er moeten eerst wat mensen doodgereden worden tot het misschien ?!?!?! doordringt.....
Goesenaar (6-2-2014 om 13:42)
@Zeeland is kapot. Ja ook daar lig ik soms wakker van maar ook van het feit dat een dronkaard die geen rijbewijs heeft toch rijdt en zo bewust de confrontatie zoekt.
sonja (6-2-2014 om 13:30)
Eens met Loes, nog nooit van een bezopen persoon gehoord die b.v. de stoep op rijdt, zijn hier dan de voetgangers verantwoordelijk voor? Deze man mag van mijn part nooit meer rijden!! Onbegrijpelijk, sommige reacties !!!!!!!!!!!!!.
ronny (6-2-2014 om 08:57)
deze meneer zit zo weer achter het stuur denk ik ,een tijdje zijn rijbewijs kwijt is denk ik een paar weken en een hoge boete ,zodra hij zijn rijbewijs weer terug heeft gaat hij zo weer de fout in ,rijbewijs voor altijd afnemen en zijn auto in beslag nemen .
R (6-2-2014 om 08:24)
Als ze het rijbewijs vorderen , rijd hij zonder verder.... Dan is het wachten tot hij iemand dood rijd en dan verdwijnt hij naar het opleiding instituut voor gevorderde criminelen en komt hij daar nog slechter uit ..... kansloos type..
lalbral (6-2-2014 om 08:22)
@Loes: als jij kans ziet VOOR je sokken gereden te worden ben je ook bezig met dingen die niet op straat thuis horen.. ;-D
Cookie-instellingen beheren