Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen (17) pleegde mogelijk inbraak

Toegevoegd: 06-02-2014, 13.48 uur
Door: Roland de Jong

HULST - Een 17-jarige jongen uit Sint-Gillis-Waas (B) is woensdag aangehouden op verdenking van het plegen van een inbraak in een woning aan de Van Riebeecklaan in Hulst.
 
De bewoners overliepen 's avonds twee inbrekers in hun woning. Ze belden direct de politie. De inbrekers gingen er echter meteen van door. Er werd daarom door de politie een zoekactie op touw gezet. Hierbij werd ook een politiehond ingezet. Deze pikte een geurspoor op dat tot de Clingse bossen richting België leidde. Uiteindelijk liep het spoor dood.
 
Enige tijd later zagen de agenten tijdens hun zoektocht een jongeman op een onverlichte fiets over de Grote Kreekweg rijden. Omdat hij gedeeltelijk voldeed aan het opgegeven signalement en hij geen aannemelijke verklaring had voor zijn aanwezigheid werd hij als verdachte aangehouden.
 
De politie onderzoekt nog of de jongeman inderdaad één van de daders is. Zolang het onderzoek loopt blijft hij in verzekering in de Middelburgse gevangenis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
dora (8-2-2014 om 11:36)
Ik weet wel zeker dat deze jongeman het NIET gedaan heeft en ik hoop uit de grond van mijn hart dat de daders gevat worden want deze knul zit nu al 4 dagen vast voor iets wat hij zeer zeker niet eens gedaan kan hebben Getuigenverklaringen 5Stuks plaatsen hem namelijk heel ergens anders op het tijdstip van de inbraak Waar is dat mooie strafrecht gebleven we vinden niemand anders dus weet je wat we sluiten gewoon een onschuldige op Hulde voor de politie?????? doe gewoon zeg....
johan (6-2-2014 om 17:14)
en waar is die andere dan gebleven, maar hij zal het wel gedaan hebben denk ik, hulde voor de politie
Cookie-instellingen beheren