Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
64 files van totaal 225 km

Man mishandelt buurvrouw bij ruzie

Toegevoegd: 06-02-2014, 13.53 uur - Update: 07-02-2014, 10.20 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In de Schaepmanstraat in Vlissingen is een 45-jarige man uit die plaats aangehouden voor mishandeling van zijn buurvrouw. De verdachte is in verzekering gesteld.

Aan het incident ging een ruzie over luide muziek vooraf. De muziekapparatuur van de Vlissinger produceerde volgens het slachtoffer zoveel lawaai, dat deze twee verdiepingen lager te horen zou zijn geweest. De vrouw ging bij de man verhaal halen maar wilde niet naar zijn argumenten luisteren. Hierop draaide de vrouw de stop om in de gezamenlijke stoppenkast.

Deze actie schoot bij haar buurman in het verkeerde keelgat. Hij sloeg de vrouw meerdere malen in het gezicht en het slachtoffer viel met haar hoofd tegen een deur. De politie werd gewaarschuwd maar de boze buurman bleek te zijn verdwenen. Zijn verblijfplaats kon echter snel worden achterhaald. Toen de politie arriveerde was hij nog steeds niet afgekoeld. Hij verzette zich hevig en moest met behulp van pepperspray onder controle worden gebracht.

De vrouw heeft aangifte gedaan van mishandeling. Ze heeft zich laten behandelen door een huisarts. De man is in verzekering gesteld in de Middelburgse gevangenis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (2-8-2016 om 16:31)
@ad: je hebt wel heel snel je conclusies klaar. Iets waar Marijn je al op wijst. Eerst goed lezen en dan reageren. Je wordt aangestoken op je conclusies. Ik lees nergens dat het gedrag van de man goedgepraat wordt.
albert (8-2-2014 om 21:00)
ik heb ook zo'n buurvrouw die nooit werkt , en overal der eigen mee bemoeit , en verhalen aandikken . zelfs der man is bang voor haar . je zal het maar zijn. busje komt zo
Ad.. (7-2-2014 om 01:24)
Martijn dat je deze man zijn gedrag goedpraat vind ik al raar want geen enkel normaal mens keurt dit gedrag goed. al blijf ik erbij dat deze loser niet zuiver op de graat is en hij niet zoals de meeste mensen heeft geleerd dat je rekening hebt te houden met je buren. Het is voor jou niet te hopen dat je ooit in een situatie komt waar je geen eigen meterkast hebt want dan zit je echt niet in een goede huisvesting. En ik ken die buurt daar en zou er niet graag wonen en blijf ik dus maar hier wonen met mijn buren en mijn muziek en koptelefoon.
Martijn (6-2-2014 om 21:04)
@Ad: je opmerkingen slaan werkelijk nergens op. Je stel niet alleen dat mensen die nog nooit van een koptelefoon gehoord hebben andere verstandelijke vermogens hebben maar ook dat drugs gebruiken hetzelfde is als jezelf verzetten bij een arrestatie. Terug naar school Ad en beter opletten deze keer!
andre (6-2-2014 om 20:30)
Moeten die mensen overdag niet werken?
lies (6-2-2014 om 18:06)
er staat dat het een gezamenlijke stoppenkast is, dus niet alleen van die man
Cookie-instellingen beheren