Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
120 files van totaal 441 km

Zoekactie na te water geraakte auto

Toegevoegd: 08-02-2014, 10.20 uur
Door: Manfred Berrevoets

WILHELMINADORP - De hulpdiensten zijn zaterdagmorgen met spoed uitgerukt voor een te water geraakte auto bij Wilhelminadorp. Het wordt niet uitgesloten dat er nog een persoon in de auto zit.

Rond 06.40 uur rukten twee ambulances, een traumahelikopter en diverse brandweervoertuigen uit naar de Oosthavendijk. Hier waren bandensporen aangetroffen in het gras waaraan duidelijk te zien was dat er een auto te water was geraakt. Omdat op dat moment onduidelijk was of er nog iemand in de auto zat werd er een zoekactie gestart, deze is inmiddels afgerond. Bij de zoekactie zijn onder andere brandweerduikers en een sonarboot ingezet.

Inmiddels is de auto gelocaliseerd en wordt geborgen. De technische recherche van de politie doet op dit moment sporenonderzoek. Ook de Verkeers Ongevallen Analyse van de politie is ter plaatse. De Oosthavendijk is volledig afgesloten voor het verkeer.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren