Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw gewond na ongeval Hulst

Toegevoegd: 08-02-2014, 17.21 uur
Door: Rolf de Feijter

HULST - Bij een ongeluk op de Meridiaan is vrijdagavond rond 22.45 uur een vrouw gewond geraakt.

Een 31-jarige bestuurster uit Rijssen reed naar de rotonde op de Meridiaan. Zij kreeg volgens haar verklaring geen voorrang van een personenauto die de kruising met de Australiëweg opreed. De bestuurster van de auto die mogelijk geen voorrang verleende raakte gewond. Zij is voor onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis door ambulancepersoneel.

De Rijssense bestuurster en haar bijrijdster bleven ongedeerd. Beide wagens raakte beschadigd en zijn getakeld. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (10-2-2014 om 10:26)
Dat kan toch niet aan de gemeente liggen? Al die ongelukken? Al die verkeersslachtoffers? Mmmmm.....
tja (9-2-2014 om 18:36)
Als de voorrangsweg andersom zou zijn word het daar een racebaan, daarom.
Piet (9-2-2014 om 10:54)
@De Luc. Ja, er moeten eerst doden vallen. Dat wist je toch wel? Is bij de meest gevaarlijke kruisingen. Dan zetten ze pas verkeerslichten. Als het koe verdronken is....
Begrijp het wel (9-2-2014 om 00:25)
Ik heb me daar ook een keer bijna vergist. Vroeger was de Meridiaan een doodlopend stuk en kwam er zelden verkeer vandaan. Ik snap het ook niet. Ook nu rijdt er meer doorgaand verkeer over de Australiƫweg, dan andersom. Waarom de voorrangsregel dan niet andersom gemaakt. Daarbij valt mij iedere keer weer op dat verkeer dat de Australiƫweg daar kruist steeds weer redelijk hard rijdt. Het is goed aangegeven, maar het blijft oppassen.Een vergissing is snel gemaakt.
Frans (8-2-2014 om 22:13)
Tja als mensen niet kunnen autorijden, de regels niet volgen, en de borden niet lezen, dan houdt natuurlijk alles op.
bob (8-2-2014 om 19:59)
Het is toch duidelijk genoeg daar met de borden en haaietanden! Ik denk dat de bestuurders maar eens goed moeten kijken naar deze kruising, niet de gemeente!ob
Cookie-instellingen beheren