Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Boetes bij controles op Schouwen

Toegevoegd: 08-02-2014, 17.24 uur
Door: Rolf de Feijter

ZIERIKZEE - Bij verkeercontroles op Schouwen-Duiveland zijn diverse personen gecontroleerd op onder meer het rijden onder invloed. De controles startten vrijdag 7 februari rond 20.15 uur op de Laan van St. Hilaire en de Julianastraat in Zierikzee. Ook stond er vanaf 01.00 uur vrijdagnacht een controlepost in Bruinisse. Om 03.00 uur werden de controles gestopt.

Agenten controleerden 130 bestuurders op alcoholgebruik in het verkeer aan de Laan van St. Hilaire in Zierikzee. Eén van hen had te veel alcohol genuttigd om nog te mogen rijden, namelijk 250 ug/l. Een 33-jarige man uit Zierikzee reed met een ongeldig rijbewijs. Op de Juliastraat passeerden 66 bestuurders de controle. Daarvan had 1 bestuurder 400 ug/l alcohol in haar bloed.

Na 22.00 uur werden op de Grachtweg 70 automobilisten gecontroleerd. Eén bestuurder had te veel gedronken. Hij blies een waarde van 285 ug/l. Rond 03.00 werd op de Rijksweg N59 ook gecontroleerd. Bij 8 bestuurders was niets aan te merken. Daarna werd de controle beëindigd.

In Bruinisse werd ook een controle gehouden. Bij een beginnend bestuurder werd uit de test gemeten dat hij 110 ug/l alcohol in zijn bloed had. In totaal werden 5 bestuurders gecontroleerd. Verder werd voor één persoon een boete geschreven omdat deze geen autogordel droeg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren