Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Messentrekker uit Hulst gearresteerd

Toegevoegd: 08-02-2014, 17.31 uur
Door: Rolf de Feijter

HULST - Een 39-jarige inwoner uit Hulst is aangehouden voor bedreiging en mishandeling.

De man bedreigde op 27 december 2013 een 48-jarige Belg met een mes op de Overdamstraat. Dit na een ruzie om honden. De agressor wist te ontkomen. De politie riep getuigen op zich te melden.

Met hulp van diverse tips die op deze oproep volgden, hebben agenten de man donderdagmorgen kunnen aanhouden. Nadat de man is gehoord op het bureau is hij met een dagvaarding naar huis gestuurd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
messensteuntrekkert (10-2-2014 om 19:09)
dus eerst je pitbull een andere hond laten aanvallen en dan het baassje met een mes bedreigen maar toch gewoon naar huis ? wanneer wordt men dan eigenlijk opgesloten ? na een massamoord ? of mag men dan ook nog naar huis ? en hoeveel heeft die er in de tussentijd bedreigd of lek geprikt ? en @ antoine,alshij haast had had ie zichzelf maar aan moeten geven, dan was het sneller afgehandeld. dus ja, gooi maar in de bak tot st.juttemis, ik heb geen medelijden met dat soort crimineel gestoorden. en u praat wel anders als in de tussentijd u, of een van uw dierbaren door dit persoon wordt gestoken/vermoord, of een hond verscheurd door zijn pitbull, of u kind verminkt ? dat doet u dan niets ? ja ja.
Antoine Berben (9-2-2014 om 16:54)
Ik vind het inderdaad ook erg moeilijk te verteren dat zo iemand met een dagvaarding naar huis wordt gestuurd maar het probleem zit hem er in dat hij destijds niet onmiddellijk kon worden aangehouden. Aan de andere kant moet ik ook bekennen dat ik insluiting tot aan de terechtzitting hiervoor ook een veel te zwaar middel zou vinden. Wellicht was het beter geweest indien het OM de man direct nadat hij was aangehouden voor dit feit een flinke sanctie had kunnen opleggen maar dat is helaas nog niet mogelijk.
Chimera (9-2-2014 om 08:50)
Met Cerebrus eens ! normale burgers zijn het zat om als crimineel behandeld te worden terwijl ze moeten toekijken hoe het echte criminele tuig de hand boven het hoofd wordt gehouden. dit land is rot van binnen uit, de vis rot bij de kop, dus die moet er als eerst worden afgekapt.
Cerebrus (8-2-2014 om 22:10)
Messentrekken en mishandelen mag gewoon. Ze sturen je gewoon weer naar huis. Maar moet je nou je boete eens niet betalen, dan ga je het cachot in. Welkom in Nederland!
Cookie-instellingen beheren