Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
32 files van totaal 118 km

Politieauto crashte na achtervolging

Toegevoegd: 09-02-2014, 10.56 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politieauto die in de nacht van zaterdag op zondag crashte op de Paul Krugerstraat in Vlissingen achtervolgde op dat moment een personenauto. Dit heeft de politie zondagmorgen laten weten. Een agent raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 01.30 uur achtervolgden de agenten een personenwagen vanaf de Sloeweg in Vlissingen. De bestuurder van deze auto maakte diverse verkeersovertredingen. Op de Paul Krugerstraat verloor de agent die de politieauto bestuurde de macht over het stuur. Hierdoor raakte politiewagen drie geparkeerde auto's en een lantaarnpaal. De geparkeerde auto's, de politiewagen en de lantaarnpaal raakten hierbij beschadigd.

De agente, die als bijrijdster in de auto zat, is door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Na onderzoek en observatie bleek zij niet zwaar gewond en na een paar uur mocht zij naar huis. Met de eigenaren van de geparkeerde auto's wordt contact opgenomen om de schade af te handelen. Het elektriciteitsbedrijf is in kennis gesteld om de lantaarnpaal te repareren.

Zie ook:
- Flinke ravage na crash politieauto   (09-02-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rien (13-2-2014 om 11:21)
Ik denk dat we blij moeten zijn dat ze achter mensen aan zitten die de boel onveilig maken.Ze hebben het al zwaar genoeg en hoop dat de twee politiemensen er goed zijn afgekomen. Onveiligheid in de avond laat ze het lekker aan pakken en de gevangenis open houden daar zitten ze op hun plaats. Ook de politiemensen hebben een gezin en zijn ook blij als ze heel huids thuis komen.
Annie (12-2-2014 om 23:51)
Welke achtervolging? Dit bericht is na het eerste bericht geplaatst om deze lompe actie schoon te kunnen praten. Wat is het signalement dan van de bestuurder. Ze hebben dan toch zeker wel zijn nummerbord kunnen noteren? Grapjassen daar bij de politie en zij denken dat wij burgers dom zijn dat wij dit geloven.
zeeuwse showride (10-2-2014 om 19:05)
Ik geloof ook vrij weinig van de achtervolging. @Mick Schoones, 6 maande terug bij de mediamarkt maakten ze de lompe fout om een OPEN wegblokkade op te gooien omdat ze bang waren voor de veiligheid van de inbrekers. Ik ben van mening dat zo'n geval wel een TL politie wagen had mogen opleveren want dan hadden ze de vluchtwagen in ieder geval gestopt. Daarbij een crimineel in het ziekenhuis of tussen 6 planken kan totaal geen kwaad, sterker nog; het ruimt lekker op ;)
ano (10-2-2014 om 10:13)
Bovendien is de politie helemaal geen verklaring schuldig aan onderstaande reageerders. @piet. die politieauto.lantaarnpaal en plantenbak worden door jou mij en de rest van de reageerders bekostigt(belasting heet dat). dus wel degelijk verklaring schuldig. om maar niet te praten over de schade aan de auto,s die er stonden. je zal maar wakker worden en je autootje waar je hard voor gespaard hebt er zo bij zien staan.
bert kaiser (9-2-2014 om 22:11)
wat een treurige reacties(op enkele uitzonderingen na ) . dat ze de overvaller van meliskerke hebben gevat ,geen enkele reactie dat ze dat goed gedaan hebben als we maar kunnen klagen
T4 (9-2-2014 om 20:24)
in al die jaren dat ik in de Paul Kruger straat heb gewoond en de hond uit liet. en er kwam weer een politie auto aan met te hoge snelheid dan zag je de auto gewoon op stijgen.is nu ook weer gebeurd alleen met een foute afloop. is net in de bocht een verkeersdrempel. en er zijn wel meer mensen in de straat die dit ook hebben gezien. in al die jaren dus al die leugen verhalen daar geloof ik niet in. die is gewoon prutswerk eerste klas. achtervolging ze volgde een auto van de sloeweg en belande in de planten bak op de Paul Kruger dat is toch knap werk.
Cookie-instellingen beheren