Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
95 files van totaal 360 km

Nieuw signalement overvallers Hulst

Toegevoegd: 10-02-2014, 16.43 uur
Door: Roland de Jong

HULST - De politie heeft een uitgebreider signalement bekend gemaakt van de twee personen die zondagavond in Hulst een filiaal van schoenenwinkel Schoenenreus overvielen.

Dader één had een normaal postuur. Hij was 1,80 tot 1,85 meter lang. Deze dader droeg zwarte kleding en een grijze bivakmuts. Hij had een licht getinte huidskleur. De tweede dader had ook een normaal postuur. Hij was iets kleiner dan dader 1, namelijk 1,70 tot 1,75 meter lang. Ook deze dader droeg zwarte kleding. Dader twee droeg een zwarte bivakmuts. Ook deze dader had een licht getinte huidskleur. Eén van de daders had een donkere rugzak bij zich.

Er is inmiddels ook meer informatie over de vluchtroute van de twee. Gisteren meldde de politie al dat de daders er met een onbekend geldbedrag vandoor gingen richting de Beestenmarkt. De politie meldt nu dat getuigen de mannen over de Minderbroederstraat zagen rennen in de richting van het Bolwerk bij het 's Gravenhofplein.

Een alerte getuige zag na de overval twee mannen in een auto stappen en meldde dit aan de politie. De auto werd zondagavond in Antwerpen door de Belgische politie gezien. Er is echter niemand aangehouden. De Zeeuwse politie onderzoekt de betrokkenheid van de bestuurder en de auto bij de overval.

Zie ook:
- Gewapende overval op schoenenzaak (09-02-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans (10-2-2014 om 21:34)
Multiculti-rovers uit Antwerpen. Gezellig!
dennis (10-2-2014 om 21:01)
Toch netjes dat ze zo snel al zulke informatie hebben. Tot nu toe dus goed speurwerk van onze wetshandhavers. Hopelijk kunnen ze de daders snel te pakken krijgen!
Cookie-instellingen beheren