Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dief steelt portemonnee uit klaslokaal

Toegevoegd: 12-02-2014, 12.08 uur
Door: Roland de Jong

OOSTERLAND - Uit een klaslokaal van openbare basisschool De Oosterburcht in Oosterland heeft iemand maandagmiddag een portemonnee gestolen.

Een lerares van de school aan de Dokter Schuttestraat trof maandag rond 12.45 uur in één van de lokalen een voor haar onbekende man aan. De man vroeg de vrouw naar een straat en de lerares wees hem de weg. Kort daarna ontdekte de vrouw dat uit haar tas een portemonnee was gestolen.

De dader was circa 1,80 meter lang. Hij had een muts op en miste een paar voortanden aan zijn bovengebit. Hij is er vermoedelijk op een fiets vandoor gegaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mar (12-2-2014 om 18:53)
die onderwijzeres had beter na moeten denken, wat komt zo iemand daar doen, Echt niet de weg vragen? De scholen moeten hekwerk hebben dat met een code op slot gaat en een ieder die daar moet zijn kan aanbellen. Wat kan er dan nog meer gebeuren als iedereen zo maar binnen kan lopen. En camera's dat is in deze tijd nu echt wel nodig
Vlissinger (12-2-2014 om 14:46)
@rob, zulke figuren maakt het niets uit hoe ze er uitzien ze gebruiken geen geld voor hun uiterlijk maar voor die zogenaamde niet verslavende rotzooi.
danielle (12-2-2014 om 14:09)
Jeetje de school moet dringend wat doen aan de veiligheid! Er horen geen vreemden de school binnen te kunnen komen! stel je voor dat hij de kinderen iets aan zou willen doen. Al is het pauze, deuren dicht!
rob (12-2-2014 om 13:14)
Het geboefte wordt steeds brutaler, maar hij had misschien geld nodig voor een kunstgebit.
Cookie-instellingen beheren