Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vijf arrestaties vanwege drugs

Toegevoegd: 12-02-2014, 15.20 uur
Door: Roland de Jong

AARDENBURG - De politie heeft dinsdagavond in Zeeuws-Vlaanderen vier mannen opgepakt omdat ze mogelijk drugs in hun bezit hadden. Een ander werd opgepakt omdat hij mogelijk drugs zou hebben verkocht.

Rond 17.45 uur werden twee jongemannen uit België aangehouden. Een 24-jarige man uit Koolkerke reed met een 17-jarige passagier uit Brugge in een personenauto. Tijdens een politiecontrole in Eede bleek dat de bestuurder een kleine hoeveelheid speed bij zich had. Beide mannen zijn aangehouden en op het politiebureau verhoord. De 24-jarige verdachte kreeg een boete van 150 euro.

Rond 18.30 uur werden in Eede nog twee mannen aangehouden. Het ging om een 33-jarige man uit het Belgische Sijsele en een 26-jarige man uit Maldegem, eveneens in België. Hun auto werd aan de kant gezet voor een controle.

De man uit Maldegem had 27 gram cocaïne in zijn bezit. Dit is in beslaggenomen. Beide mannen zijn aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd overgebracht. De mannen hebben woensdagmorgen te horen gekregen dat ze nog langer vast moeten blijven zitten.

Om 23.15 uur werd in een woning aan de Boelaertstraat in Aardenburg onderzoek gedaan. Vanuit dit pand zou drugs worden verkocht. Er werd een kleine hoeveelheid drugs in beslag genomen. Een 41-jarige man uit de gemeente Sluis werd ter plekke aangehouden. Hij is ook naar Torentijd overgebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mark (12-2-2014 om 16:51)
Die bedragen zijn peanuts Dat verdienen ze met 1 dag dealen Das een tik op de vingers
Cookie-instellingen beheren