Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

Dode Ovezande is 34-jarige man uit Sas

Toegevoegd: 13-02-2014, 15.22 uur
Door: Roland de Jong

OVEZANDE - Het fatale slachtoffer van het ongeluk vanochtend in Ovezande is een 34-jarige man uit Sas van Gent. De Zeeuws-Vlaming kwam rond 10.30 uur in botsing met een vrachtwagen.

Het ongeluk gebeurde op de 's-Heerenhoeksedijk tussen de kruisingen met de Berendijk en de Hollestelleweg. De man uit Sas van Gent reed vanuit de richting van 's-Heerenhoek richting Borssele. De vrachtwagen, bestuurd door een 44-jarige man uit de Noord-Brabantse grensplaats Budel-Schoot, kwam uit tegenovergestelde richting.

De beide slachtoffers raakten bekneld. De vrachtwagenchauffeur kon na een uur uit de cabine worden gehaald. Hij is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Een traumateam uit Rotterdam kwam per helikopter ter plekke om assistentie te verlenen.

Verkeersongevalanalisten van de politie hebben ter plekke onderzoek gedaan. De betrokken voertuigen worden technisch onderzocht. Aan de hand van deze feiten en de verklaringen van getuigen en betrokkenen probeert de politie de precieze toedracht van het ongeval te achterhalen.

Zie ook:
- Weg nog uren dicht na fataal ongeluk (13-02-2014)
- Dode en zwaargewonde bij ongeluk (13-02-2014)

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mariska (20-2-2014 om 15:37)
Ik ben de vrouw van de bestuurder van de bestelbus. Het is fijn te lezen dat de bestuurder van de vrachtwagen buiten levensgevaar is. Wij hebben vanmorgen een mooi afscheid van mijn man genomen. Mijn zoon wil heel graag de vrachtwagenchauffeur een briefje sturen. We proberen dit via de politie voor elkaar te krijgen. In elk geval op deze manier alvast een hele hoop sterkte gewenst voor de vrachtwagenchauffeur in het verwerken van dit vreselijke ongeluk.
P. Kooijman (17-2-2014 om 14:32)
Heel veel sterkte voor de nabestaanden.... In gedachten zijn we bij jullie xxx
marja (14-2-2014 om 16:38)
als hulpverlener wil ik de nabestaanden van deze meneer erg veel sterkte wensen en ze condoleren met dit vreselijke verlies van hun geliefde ook de andere chauffeur heel veel sterkte en beterschap en hopelijk krijgt deze man de nodige hulp met het verwerken van dit drama want dat is vreselijk ook voor de mensen die het eerste bij het ongeval waren om hulp te verlenen heel veel sterkte en moed want voor hun is het ook vreselijk om niets te kunnen doen voor een gewonde en machteloos te zijn
jan (14-2-2014 om 10:03)
Verschrikkelijk zo, n ongeval wil de familie van de omgekomen bestuurder sterkte wensen , ook de vracht wagen bestuurder, hij draagt dit ook levenslang met zich mee
miranda (14-2-2014 om 08:25)
ik wil ze vrouw,dochter,zoon en de fam heel veel sterkte wensen.
bekende (14-2-2014 om 08:21)
waarom jij.we bevaten het nog niet.we willen de vrachtwagenchafeur heel veel beterschap wensen want dit gun je niemand
Cookie-instellingen beheren