Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote alcoholcontrole op Walcheren

Toegevoegd: 16-02-2014, 12.28 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De verkeerspolitie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een alcoholcontrole gehouden op Walcheren. Ruim tweehonderd automobilisten hebben een blaastest moeten afleggen. Twee bestuurder zijn daarbij betrapt op het rijden onder een invloed van alcohol.

Op de Sloeweg in Vlissingen is een 42-jarige inwoner van de gemeente Veere bekeurd voor 295 ug/l. De man was al eens eerder met politie en justitie in aanraking gekomen voor rijden onder invloed en kreeg daardoor een hogere boete opgelegd van 507 euro.

Op de Spuistraat in Vlissingen blies een 42-jarige automobiliste vrouw uit Middelburg een waarde van 505 ug/l op het ademanalyseapparaat. Zij kreeg een boete van 757 euro. Voor ervaren bestuurders geld een limiet van maximaal 220 ug/l. Voor beginnend bestuurders is dit maximaal 88.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren