Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
66 files van totaal 259 km

Dronken vrouw botst tegen geparkeerde auto

Toegevoegd: 16-02-2014, 12.35 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Aan de Bierkade in Goes is zaterdagavond een 49-jarige automobiliste uit die plaats aangehouden. De vrouw reed tegen een geparkeerde auto aan en bleek onder invloed van alcohol te zijn.

Surveillerende politiebikers hoorden rond 23:00 uur dat de vrouw met haar auto een geparkeerde auto schampte. Zij moest op straat een blaastest afleggen. De uitslag daarvan was aanleiding om haar aan te houden en op het bureau een ademanalyse af te nemen.

Het resultaat was 460 ug/l, ruim twee keer de wettelijke limiet van 220 ug/l. Haar rijbewijs is ingenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
walter (17-2-2014 om 07:37)
@jan, ik denk niet dat een geheel alcoholverbod zou helpen, het word gewoon tijd dat er standaard een alcoholslot in voertuigen wordt gebouwd, heb je gedronken, dan start de auto niet. dan zullen er veel drankrijders de auto moeten laten staan
de brouwer (16-2-2014 om 19:46)
wat wil je anders aan de BIERkade
optimist (16-2-2014 om 18:25)
Eerst teveel drinken en daarna over de BIERkade gaan rijden............dan vraag je erom !
Jan (16-2-2014 om 16:53)
Zo ziet je weer men zuipt de hele dag iedere dag en niet alleen de mannen maar ook de vrouwen kunnen er wat van en misschien drinken de vrouwen nog wel meer ,ik kan niet wachten tot dat ze een totaal alcohol verbod invoeren voor het besturen van een voertuig. Want iedereen die drinkt en gaat rijden zijn potentiƫle moorden naars met 4 wielen punt . En wie mag het weer opruimen als er slacht offers bij zij betrokken onze hulp verleners wel ik heeft begrip voor deze mensen maar deze zuipers hebben totaal geen respect voor niemand en dan worden ze ook nog geholpen door de hulp verleners!!!! Deze hulp verleners kennen hun energie en tijd wel beter besteden aan mensen die het echt nodig hebben !!!
Cookie-instellingen beheren