Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbraken in woningen Vlissingen

Toegevoegd: 19-02-2014, 13.55 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Afgelopen nacht is ingebroken in twee woningen aan de Galgewei in Vlissingen.

Een bewoner werd rond 04.50 uur wakker van gestommel in zijn huis. Toen hij een kijkje nam zag hij twee onbekende personen lopen met een zaklantaarn. Het tweetal zette het direct op een lopen richting de duinen. Zij hadden een raam geforceerd om binnen te komen. Zoals het er nu naar uitziet werden er geen goederen uit de woning meegenomen door de daders.

Bij een andere woning aan de Galgenwei liep het minder goed af. Daar werd eveneens een raam open gebroken en werd een televisie buitgemaakt. De politie is gestart met een onderzoek. Rechercheurs van de forensische opsporing hebben een sporenonderzoek verricht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren