Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

Gewonde bij ongeval A58 Kapelle

Toegevoegd: 20-02-2014, 17.53 uur
Door: Rolf de Feijter

KAPELLE - Op de A58 ter hoogte van Kapelle heeft aan het einde van de middag een ongeval tussen twee personenauto's plaatsgevonden. Minimaal één persoon raakte gewond.

Het ongeval gebeurde rond 16.25 uur op de rijbaan van Bergen op Zoom richting Goes. Twee personenauto's waren met elkaar in botsing gekomen. Eén voertuig kwam hierbij schuin op een dijk langs de A58 te staan.
Omdat mogelijk sprake zou zijn van een beknelling werd ook de brandweer met enkele voertuigen ter plaatse gestuurd. Ter plaatse bleek één persoon bekneld te zitten.

Ambulancepersoneel ontfermde zich over de gewonde(n). Over de oorzaak van de aanrijding is nog niets bekend.
 


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (24-2-2014 om 16:47)
Volgens mij weten alleen beide bestuurders wat er gebeurd is....al die pseudo-analyses altijd hier,...
Bart (21-2-2014 om 18:17)
@mar: Probeer niet te solliciteren bij de politie als VOA, want je trekt wel heel snel je conclusie.. Is het niet mogelijk dat de rode ineens hard remde en de blauwe niet kon ontwijken??? En over snelheid, waarom is die niet te hard geweest? heb je de sporen in de berm tot op het puntje van de geluidswal niet gezien? dat bereik je niet met 80 km/h!! De bestuurder van de blauwe auto heeft mazzel dat hij niet helemaal over de wal gevlogen is. Lijkt me een raar zicht als je op de parallelweg rijd.. Sterkte aan betrokkenen.
mar (21-2-2014 om 13:07)
Als je ziet waar de schade zit bij beide auto's dan heeft de donkere auto de rode in willen halen en dit is niet gelukt, door wat voor reden dan ook. Hier geen sprake van veel te hard rijden, want dan was het wel erger geweest. Sterkte aan de betrokkenen.
Jaap (21-2-2014 om 11:41)
Dolf daar kun je inderdaad benauwd voor zijn, maar wat er nog vaker gebeurt is dat mensen net over de 90 rijden en dan ineens een vrachtwagen in gaan halen of invoegen met 80 [heb ik het trouwens nog niet over die vrachtwagens zelf die hem naar links slingeren. Mensen rijden ook niet met hoge snelheid zomaar achterop een ander.
Dolf (20-2-2014 om 20:41)
Het is een wonder dat er niet meer van dit soort ongelukken gebeuren, zelfs als ik 120 of 130 rij, dan ben ik soms nog benauwd dat ze mij achterop rijden. 160 tot 180 kmh is geen uitzondering zelfs met regen en slecht zicht.
Cookie-instellingen beheren