Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 20 km

Duo opgepakt voor inbraak brievenbus

Toegevoegd: 24-02-2014, 09.55 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - De politie heeft zondagaovnd twee mannen van 23 en 29 jaar uit Goes aangehouden. Zij werden op heterdaad betrapt terwijl zij een brievenbus probeerden open te breken.

Rond 22:45 uur werd gemeld dat twee mannen aan de 's-Heer Elsdorpweg een brievenbus aan het open breken waren. Politiebikers waren snel ter plaatse en troffen het tweetal aan. De brievenbus was open gebroken en een van hen hield een ijzeren strip vast.

Het duo had het vermoedelijk voorzien op poststukken. Ze zijn voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
hans (25-2-2014 om 18:31)
ook worden op deze manier gepostte facturen onderschept envoorzien van een "nieuw" rekening nummer. De ondernemer merkt dit pas geruime tijd later en kan fluiten naar zijn centen. De vogel is dan al gevlogen. Goed dat ze gepakt zijn. Helaas lopen ze ondertussen weer los en zullen ze het opnieuw proberen.....
smet (25-2-2014 om 14:16)
Voor diegene die het niet weten, op deze manier proberen ze waarschijnlijk een nieuwe pinpas aan te vragen / te onderscheppen.
Petrus (24-2-2014 om 14:10)
Ze waren zeker vergeten de postzegel op de brief te plakken.
bigbro (24-2-2014 om 11:27)
Ja. En dan zijn er nog mensen die niet hechten aan ook maar de geringste vorm van privacy. Fijn als Jan en alleman inzage heeft in alles, van stroom- en waterverbruik via welke boodschappen en waar, tot aan t tijdstip van hulp- of theaterbezoek en of en waar/wanneer je op vakantie bent. Hoera!
it's me (24-2-2014 om 11:23)
misschien wilden ze de postzegels eraf halen en inleveren op school voor een kaartje haha. Rare lui, niet te vertrouwen.
RFM (24-2-2014 om 11:03)
Misschien dat ze kennis hadden van een poststuk met aanzienlijke waarde, wie gaat er anders een brievenbus openbreken?
Cookie-instellingen beheren