Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
101 files van totaal 343 km

Diverse mishandelingen in uitgaansgebied Terneuzen

Toegevoegd: 27-03-2006, 10.58 uur
Door: Politie Zeeland & Roland de Jong [HVZeeland.nl]

TERNEUZEN - Afgelopen weekend was het erg onrustig in het uitgaansgebied van Terneuzen. Diverse personen deden aangifte van mishandeling.

Zondag tussen 04.15 en 04.30 uur kregen twee inwoners van Terneuzen van 15 en 16 jaar in de Nieuwstraat, zonder reden, van een vage bekende van een van hen, een vuistslag in het gezicht. Vervolgens gooide deze ook met een bierflesje wat de 16-jarige tegen het gezicht kreeg. Hij liep daarbij een snee onder zijn oog op.

Tussen 05.00 en 05.30 uur werd een 24-jarige man uit Terneuzen in de Noordstraat door twee onbekende mannen aangevallen en mishandeld. Hij liep letsel op aan zijn mond. Door een van hen werd hij met een scherp voorwerp in zijn hand gestoken en moest bij de huisarsenpost de wond laten hechten. Een derde persoon was wel bij de mishandeling aanwezig maar heeft zelf niets gedaan.

Tussen 06.00 en 06.30 uur werd een 30-jarige man uit Oss in een horecabedrijf in de Nieuwstraat zonder reden door een onbekende hard in het gezicht geslagen. Door de klap werd zijn bril vernield. Zijn aanvaller werd door een medewerkster buitengezet.

Tussen 06.00 en 06.15 uur werd een 26-jarige man uit Eindhoven op de Herengracht door twee mannen overvallen en geslagen en getrapt. Zijn gsm werd gestolen en hij moest onder bedreiging van de twee bij de pinautomaat op de markt geld pinnen. Het gepinde bedrag is onbekend. De man liep bij de overval een gat in zijn hoofd op. Verder had hij letsel aan zijn neus en een pijnlijke slaap. Hij werd onderzocht door een GGD-arts, die hem doorstuurde naar het ziekenhuis.

Om 05.20 uur kwam bij de politie een melding binnen van vernieling aan auto’s op de markt. Nadere controle wees uit dat van een personenauto twee spiegels afgetrapt waren.

De politie heeft al deze zaken nog in onderzoek en vraagt personen die van een of meerdere van bovengenoemde feiten getuige zijn geweest zich te melden bij het bureau in Terneuzen of te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren