Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
56 files van totaal 188 km

Axelaar opgepakt in Alphen a/d Rijn

Toegevoegd: 26-02-2014, 10.22 uur
Door: Rolf de Feijter

ALPHEN AAN DEN RIJN - De politie heeft woensdag om 01.00 uur een 25-jarige automobilist uit Axel op de Prinses Beatrixlaan in Alphen aan den Rijn aangehouden na meldingen van onveilig rijgedrag.

De politie had even voor 00.30 uur een melding gekregen dat de bestuurder van een auto op de Staalweg zonder verlichting reed en met hoge snelheid. Agenten die naar de locatie waren gereden zagen daar de auto niet maar twee getuigen op een parkeerplaats op de Windjammer wisten te vertellen dat er inderdaad een auto hard had gereden op een parkeerterrein. Daar had hij rondjes gereden met gedoofde lichten en vermoedelijk ook ergens tegenaan gereden. De agenten zagen op het wegdek zwarte bandensporen.

De agenten hebben in de omgeving gezocht naar de automobilist maar trof hem niet aan. Een half uur later zagen ze op de Prinses Irenelaan de bewuste auto rijden. Deze passeerde de agenten met een snelheid van ongeveer 100 km/h, terwijl daar een maximum snelheid van 50 km/h geldt. De bestuurder werd op de Prinses Beatrixlaan aangehouden. De bestuurder bleek niet alleen zonder rijbewijs te rijden maar  was ook onder invloed van alcohol. Hij blies een waarde van 495 ug/l.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
james (26-2-2014 om 13:05)
en nog geen 5 minuten geleden reden de agentjes minstens met een dubbele snelheid door een 30 km zone.. En dat mag wel? hypocriet machtsmisbruikend gedrag, deze figuren zouden opgesloten moeten worden. Hier gaat jou belastinggeld mede naartoe, het financieren van races voor agentjes.
Cookie-instellingen beheren