Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
46 files van totaal 170 km

Fietser gewond bij ongeluk Vlissingen

Toegevoegd: 26-02-2014, 21.43 uur
De fietser is naar het ziekenhuis gebracht. De fietser is naar het ziekenhuis gebracht.
De fietser is naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Frans Bosscha / 112Stadsgewest
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een verkeersongeval op de Sloeweg in Vlissingen is woensdagavond een fietser gewond geraakt.

Het ongeval gebeurde rond 19.15 uur. De fietser kwam in botsing met een personenauto. Vermoedelijk gebeurde dat als gevolg van een voorrangsfout.

Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De automobilist kon na het afleggen van een verklaring zijn voertuig wegbrengen naar een garage. De voorruit van de auto liep flink wat schade op. De politie heeft de fiets weggebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
scooter rijder (1-3-2014 om 11:49)
ik en mijn dochter heb het zien gebeuren voor onze neus ik kwam van de kant van de brandweer karzerne af en hij van de andere kant hij stak netjes zijn hand uit en ik liet hem voor gaan de jonge man ik reed daarna achter hem aan en ik denk dat hij niet goed naar lings heb ge keken en daar was de harde klap en knalde boven op de auto en stuterde zo op de grond hij stond gelijk weer op en liep de berm in en had wel een lichtje op de fiets zo n los lampje ik en mijjn dochter zijn ons rot geschroken
Petrus (27-2-2014 om 15:19)
Jammer voor de automobilist, deze had er rekening mee moeten houden dat er een fietser zonder licht hem/haar op dat punt geen voorrang zou verlenen. Deze zogenaamde zwakke verkeersdeelnemers zijn ongeveer heilig verklaard en hoeven zich niet aan de door ons afgesproken wegenverkeerswet te houden.
ronny (27-2-2014 om 10:36)
licht controles blijven uitvoeren elke ochtend ,het blijkt dat het toch nog nodig is ,en fiets niet in orde ,ja dan gewoon lopen .
ike (27-2-2014 om 09:46)
maar ja kijk maar goed naar de fiets op de foto geen verlichting voor het is een afgetrapte fiets gewoon fiets apk in voeren
loes (27-2-2014 om 07:35)
oja daar word weleens voorrang genomen, terwijl men dat niet heeft, dan rem ik toch om een ongeluk te voorkomen, want schade aan mijn auto heb ik niks aan, want we hebben het toch allemal druk en haastig.
Cookie-instellingen beheren