Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 59 km

Inbrekers slaan slag in stationsrestaurant

Toegevoegd: 02-03-2014, 16.01 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Vannacht is er ingebroken in het stationsrestaurant aan het Stationsplein in Vlissingen. Er is een geldbedrag meegenomen.

De meldkamer van de politie kreeg de melding van de inbraak vannacht binnen via het inbraakalarm van het restaurant. Meedere eenheden gingen ter plaatse en er bleek daadwerkelijk sprake te zijn van een inbraak. Er werd nog naar de daders gezocht, maar dat leverde niets op.

De politie laat weten dat volgens een getuige twee of drie gemaskerde mannen via de achterzijde van het pand naar binnen zijn gegaan. Toen de getuige alarm wilde slaan ging een auto er hard vandoor. De daders bleken te zijn gevlogen. Zij gingen er volgens de politie vandoor met een onbekend geldbedrag.

De bedrijfsleider van het restaurant heeft aangifte gedaan van de diefstal. Van de daders ontbreekt nog ieder spoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
anoniem (3-3-2014 om 14:13)
Tja dat krijg je ervan he als die domme politie laatste tijd steeds mensen boetes gaat geven om en duur is het geld op maar mensen moeten toch doorleven. Laatste tijd gebeurd er steeds meer en dat kom meerdedeels daardoor de politie maakt criminelen steeds maar boetes geven maar ze moeten is kijken naar de situatie van een persoon. Ik zit er niet meer mee dit zal toch steeds meer gaan gebeuren ga echte criminelen opakken en zorg gewoon niet voor meer criminaliteit jaren ging dit goed en opeens zijn we weer 8 jaar terug in de tijd dat je van inbraken overvallen dit en dat hoor!!! Hopelijk gaat iemand dit eens inzien
Cookie-instellingen beheren