Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man rijdt auto total loss Vogelwaarde

Toegevoegd: 02-03-2014, 17.53 uur
Door: Roland de Jong

VOGELWAARDE - Een 24-jarige man uit de gemeente Hulst heeft vannacht rond 04.00 uur onder invloed van alcohol zijn auto total loss gereden tegen een boom. Dat gebeurde op de Vogelweg in Vogelwaarde.

De man reed vannacht over de Rapenburg in Vogelwaarde in de richting van Hengstdijk. Volgens de politie gebeurde dat vermoedelijk met een te hoge snelheid. Hij vloog over de ter plekke aangebrachte verkeersremmers, raakte de macht over het stuur kwijt en kwam vervolgens met zijn auto aan de linkerzijde van de Vogelweg tegen een boom tot stilstand.

De bestuurder kwam met enkele schrammen en de schrik vrij. De politie heeft ter plekke zijn rijbewijs ingenomen omdat een ademanayse uitwees dat hij veel te veel alcohol had gedronken. Hij blies 870 U/gl wat neerkomt op 3,9 keer te veel alcohol.

De auto van de man is door een bergingsbedrijf afgevoerd. Er is proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alfred (3-3-2014 om 10:20)
Goed gedaan!! Zo zien we ze graag als het dan toch perse moet: voertuig total loss en verder geen onschuldige mensen bij betrokken !! Dat je nog een prettig carnaval mag hebben en een flinke kater !! Alaaf !!
Chaty,s (3-3-2014 om 10:00)
Wat erg zeg als je 24 ben en dan het verstand nog niet heb dat je met drank op zoiets kan overkomen. Hier moeten ze snel korte metten mee maken en naast die bekeuring dat rijbewijs snel vernietigen en deze onverstand nooit meer in een auto laten rijden.
Kees (3-3-2014 om 08:40)
Wat mij betreft mag het rijbewijs van deze meneer in de shredder. En geen herkansing meer.
prins carretje (3-3-2014 om 08:22)
alaaf alaaf ,en maar zuupe ,kon er noe echt geen taxi vanaf???
willem76 (3-3-2014 om 05:49)
goed gedaan dronkenlap. ik mag hopen dat de boom het overleefd. beter zijn auto in de vernieling dan een voorbijganger. de verzekering zal dus niets vergoeden. dus een andere auto op eigen kosten plus een flinke geldboete met maybe een ontzegging van rijbevoegdheid is een prima straf.
bert kaiser (2-3-2014 om 21:47)
sluit mij helemaal bij Giant aan
Cookie-instellingen beheren