Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 30 km

Politie op zoek naar iPhone dief

Toegevoegd: 05-03-2014, 16.58 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - Een onbekend persoon heeft gisternamiddag twee iPhones weggenomen uit een Telecomwinkel aan de Noordstraat in Terneuzen. Van de dief ontbreekt tot nu toe ieder spoor.

Volgens de eigenaar van de winkel liepen overdag twee jongens, met een blanke en een donkere huid, zijn winkel binnen. Eén van hen begon een gesprek en de tweede jongen liep door de winkel. Beiden verlieten vervolgens zonder iets te kopen het pand.

Later die middag bracht de jongen met de donkere huidskleur opnieuw een bezoek aan de winkel, pakte een iPhone 5 uit de vitrinekast en stak deze in zijn jaszak. De eigenaar was hiervan getuige en riep dat hij de iPhone terug moest leggen. De jongen gehoorzaamde en ging vervolgens de winkel uit en liep via de Noordstraat richting de Walstraat.

De winkelier ontdekte vervolgens dat er nog een iPhone 4S uit de vitrine was verdwenen. Hij heeft aangifte gedaan van diefstal.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren