Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Man in brand gestoken in Goes

Toegevoegd: 07-03-2014, 11.41 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Tijdens een ruzie donderdagavond in Goes is een man in brand gestoken. De vermoedelijke dader kon na een achtervolging in Rotterdam worden opgepakt. Hij wordt verdacht van poging tot moord en doodslag.

Rond 19.50 uur kreeg de politie een melding dat een 52-jarige man uit de gemeente Borsele bij een ruzie aan de Dirk Dronkersweg in Goes was overgoten met een brandbare stof en in brand was gestoken. Door direct zijn shirt uit te trekken kon het vuur snel worden gedoofd.

De dader, een 28-jarige Amsterdammer, was na zijn daad gevlucht in een auto. Direct werd vanuit de meldkamer een gecoördineerde zoekactie opgezet waarbij strategische locaties in de gaten werden gehouden. De Amsterdammer kon korte tijd later na een achtervolging in Rotterdam worden aangehouden. Hij is in verzekering gesteld en overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg.

Het slachtoffer liep lichte brandwonden op aan zijn hoofd, nek en hand. Ambulancepersoneel heeft hem ter plaatse behandeld. Een ziekenhuisopname was niet nodig. Een financieel geschil is vermoedelijk de oorzaak van de ruzie tussen het tweetal.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
r (8-3-2014 om 10:28)
@ tjonge jonge , als jou mening representatief zou moeten zijn voor onze maatschappij. Dan ging het echt bergafwaarts met ons land.
tjonge jonge jonge (8-3-2014 om 08:37)
Wat een hoop intelligente opmerkingen hier weer.......
Jac (8-3-2014 om 03:04)
Hoe komen dat soort mensen tot hun daad?, bizar.....ik snap er niets van. Lijkt zo af en toe wel heel snel bergafwaarts te gaan met onze maatschappij.
Erik (7-3-2014 om 21:35)
Tjonge, tjonge, tjonge, waar moet het in vredesnaam naar toe met deze maatschappij....... ?
Lilly (7-3-2014 om 14:34)
Wat een F.....king idioot,wat zal het volgende bericht weer zijn.
Eddy (7-3-2014 om 13:59)
wat een stelletje imbecielen lopen er toch rond.
Cookie-instellingen beheren