Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 93 km

Pizzabezorger overvallen in Middelburg

Toegevoegd: 10-03-2014, 08.45 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Zondagavond is een pizzabezorger op de Buitenhove in Middelburg door twee mannen overvallen.

Het incident gebeurde rond 22.15 uur. De man reed op zijn bromfiets naar de Buitenhove omdat daar een pizza was besteld. Op het adres aangekomen werd hij plotseling door twee gemaskerde jongemannen met een boksbeugel bedreigd.

De overvallers gingen er met geld vandoor. Het slachtoffer raakte niet gewond. Hij heeft bij de politie aangifte gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (11-3-2014 om 07:40)
Even een pizza bestellen om wat bij te verdienen en dan over kom je dat je in elkaar word geslagen, ik hoop en wens dat ze toch een keer zelf worden afgeranseld en niet te zacht liefs met een boksbeugel.
Jac (11-3-2014 om 01:40)
Van straffen is nog nooit iemand beter geworden. Is gewoon je schuld betalen aan de maatschappij voor je lompe gedrag, meer niet. Het is beter naar de structurele oorzaak van dit soort gedrag te kijken en weg te nemen. Participatiemaatschappij, beter bekend als zoek het zelf maar uit, verharding van de maatschappij, de IkkeIkkeIkke mentaliteit. Lang leve de regering, zal helaas alleen nog maar erger worden. Een wat socialer hulpvaardiger beleid zal wonderen doen.
hennie (10-3-2014 om 17:05)
Tja TS ik sta volkomen achter je! Ik ben 65+ en sta elke keer paf van de grote brutale monden die je kan krijgen van jongetjes en meisjes ( zo ongeveer 16+)die denken dat ze al veel hebben te vertellen. Ik scheer ze niet allemaal over 1 kam hoor!! Even de mensen voor zijn die dat wel denken. Gedag zeggen!? was heel normaal maar nu niet meer, de individuele maatschappij heet dat!
TS (10-3-2014 om 14:47)
Niet alleen in Dauwendinges....hier bij t meiveld wordt je ook zonder pardon van je fiets getrapt.... Als ik hier wat zeg over op de stoep fietsen bij de winkels zetten de kinderen ook n muil op van heb ik jou daar en die komen dan net uit de luiers. Ja sorry...ik trek mn mond open. De oudjes worden zo voor de sokken gereden. Vroeger en ik ben nog maar n 30+er kon je normaal gedag zeggen...tegen n vreemde...als je dat nu doet weet je gewoon niet of je n stomp in je **** krijg. Respect voor elkaar is ver te zoeken helaas.
Elly (10-3-2014 om 13:46)
Gewoon te gek voor woorden,ze overvallen liever mensen,dat ze gaan werken voor d'r geld,en worden ze gepakt wat voor belachelijke straf krijgen de heren in feiten worden gewoon beloond,door het recht systeem.
jan de kop (10-3-2014 om 12:43)
niet normaal dit, jonge gastjes die denken snel geld te kunnen verdienen, ten kosten van een ander, triest
Cookie-instellingen beheren