Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 27 km

AT hield man met vuurwapen aan

Toegevoegd: 10-03-2014, 12.47 uur
Door: Rolf de Feijter

BRUINISSE - Het arrestatieteam (AT) dat gisteren in Zeeland actief was, heeft vannacht een persoon met een vuurwapen aangehouden in Bruinisse. Dat heeft de politie zojuist desgevraagd bevestigd.

Rond 17.45 uur kwamen meerdere voertuigen met hoge snelheid Zeeland binnen gereden. Al snel werd duidelijk dat het arrestatieteam had verzameld op het politiebureau in Zierikzee. Rond 19.00 uur vertrok het team met enkele auto's vanaf het bureau naar Bruinisse.

In Bruinisse is vannacht een persoon met een vuurwapen aangehouden. Hij werd met hoge snelheid via de A58 afgevoerd naar gevangenis Torentijd in Middelburg. Mogelijk was hij suïcidaal en bracht hij zijn omgeving in gevaar.

Zie ook:
- Arrestatieteam voor suïcidaal persoon (09-03-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gerard (11-3-2014 om 01:38)
Goed gewerkt politie. Dank dat jullie zeeland proberen veilig te houden!! Niet zeiken mensen, het at komt alleen bij gevaarlijke situaties en daar hoort hard rijden kennelijk ook bij. Dus niet zeuren. Weer een gevaarlijk persoon minder in de provincie!!
Ano (10-3-2014 om 22:55)
Klagen over snelheid?? Je hebt geen idee waar je over praat of wat er zich daar afspeelde. Plots in de ankers????? Misschien wat beter in je spiegels kijken. Wereldverbeteraars... Commentaar leveren tot dat het je persoonlijk treft want dan waren "ze" niet snel genoeg. Een fam.lid
Renata (10-3-2014 om 22:38)
Veiligheidsman: en wie zegt dat het iemand uit Bruinisse betrof? Wat een flauwekul.
Renata (10-3-2014 om 22:36)
@Vader, ga er aangifte van doen... wat als je niet geremd had. Het slaat nergens op dat ze na de aanhouding nog zo scheuren.
oerendard (10-3-2014 om 20:00)
Ja, die hoge snelheid hee, dat krijg je nou van al die Bruce Willis films en teveel rugdekking.. ;-D
vader (10-3-2014 om 19:01)
Beetje jammer is dat ze andere weggebruikers in gevaar brengen bij de opgang van de zeelandbrug, we moesten flink in de ankers omdat die idioot ging inhalen terwijl hij niks zag.,, ik denk dat de verkeersveiligheid voorop straat!
Cookie-instellingen beheren