Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
34 files van totaal 124 km

Wederom televisie-oproep in moordzaak Hulst

Toegevoegd: 07-11-2003, 12.44 uur
Door:

HULST - In het tv-programma "Opsporing Verzocht" van de AVRO doet de Zeeuwse politie maandag a.s. alweer een oproep om achter de identiteit te komen van de man die vermoord is teruggevonden aan het Galgenveld in Hulst.

 

Deze week bestede het programma ook al aandacht aan deze zaak, maar de politie heeft nieuwe vragen aan de kijkers. De politie heeft ook enkele nieuwe details bekendgemaakt ie worden toegelicht, de politie zal o.a. vertellen over een moedervlek die is aangetroffen op de punt van de neus van de vermoorde man.

 

Naast deze moord komt ook Zeeuwse pinfraude in de uitzending. Op 10 juni van dit jaar werd er ingebroken in een vakantiewoning in Zoutelande. Met een daar gestolen pas werd geld opgenomen bij een pinautomaat. De beveiligingscamera heeft hier beelden van gemaakt, welke in de uitzending zullen worden getoond.

 

Het programma Opsporing Verzocht wordt maandag 10 november uitgezonden op Nederland 1 tussen 19.30 en 20.00 uur en tussen 22.00 en 22.30 uur. Dinsdagmiddag 11 november wordt het programma rond 13:15 uur herhaald.

 

Zie ook: ons item van 30-10-2003

Zie ook: ons item van 02-11-2003

Zie ook: ons item van 04-11-2003

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren