Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 28 km

Inbrekers laten auto achter na achtervolging

Toegevoegd: 12-03-2014, 11.55 uur
Door: Roland de Jong

WOLPHAARTSDIJK - De politie heeft vannacht drie personen achtervolgd die er in een auto vandoor gingen na een inbraak bij een campingwinkel in Wolphaartsdijk.

Het inbraakalarm van de winkel aan de Veerweg ging rond 03.00 uur vannacht af. De politie ging met meerdere eenheden ter plekke en al snel bleek een toegangsdeur te zijn opengebroken. Op de Kwistenburg kwam een mogelijke vluchtauto de politie met gedoofde verlichting tegemoet rijden. Met behulp van enkele politievoertuigen werd een zogeheten roadblock opgeworpen maar de bestuurder zag kans om via het talud door te rijden.

Agenten zetten vervolgens de achtervolging in. Met hoge snelheid vluchtten de inbrekers weg in de richting van de Deltaweg. Via de Klaphekkeweg en Laan der Verenigde Naties eindigde de rit op de Trumanweg. De vluchtauto werd daar door de verdachten achtergelaten. De drie zijn er volgens de politie te voet vandoor gegaan. Met behulp van een politiehond is tevergeefs naar het drietal gezocht.

De politie stelt een onderzoek in. De vluchtauto is in beslag genomen en er wordt een sporenonderzoek ingesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (13-3-2014 om 06:49)
Dit zijn geen kleine mannetjes die voor de eerste keer op jacht zijn als je op zo'n manier weet weg te komen en dan nog een keer uit te auto te vluchten jammer dat ze niet gepakt zijn, maar ik hoop dat ze toch een keer gepakt worden blijf van een ander zijn spullen af
Cookie-instellingen beheren