Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Onder invloed van drank en drugs

Toegevoegd: 13-03-2014, 13.35 uur
Door: Roland de Jong

YERSEKE - Een 36-jarige inwoner van Goes is woensdagavond in de cel gezet omdat hij onder invloed van drank en drugs een auto bestuurde. Ook verzette hij zich bij zijn aanhouding.

Rond 20.45 uur zagen agenten de Goessenaar in zijn auto rijden op de rotonde van de Oranjeweg / Patijnweg in Goes. Omdat de auto nogal slingerend reed, werd hij een tijdje gevolgd. Daarbij ging het met de rijstijl echter niet veel beter en daarom werd de bestuurder op de Steeweg in Yerseke aan de kant gezet.

Al snel bleek dat de man alcohol had gebruikt. Bovendien bleek hij drugs in zijn bezit te hebben. Toen de agenten de man mededeelden dat hij was aangehouden, verzette hij zich hevig. Na een kort gevecht werd hij geboeid naar het politiebureau gebracht. Daar werden de nodig testen gedaan om vast te kunnen stellen welke stoffen de verdachte precies heeft gebruikt.

Het rijbewijs van de man is in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rob (15-3-2014 om 10:42)
Rijbewijs is in beslag genomen. Heeft ie binnen een week gewoon weer terug. Zo werkt dat met dit soort lieden hier in Nederland. Hij had drugs in bezit, waarom niet meteen een drugstest naast de alcoholtest??? Echt, je kan dit soort berichten maar gewoon beter niet lezen want je weet onderhand al dat ie met 200 euro boete en binnen 7 dagen zn rijbewijs terug ervan af komt. Mijns inziens is het OM daarom medeschuldig wanneer zulke idioten een zwaar ongeval veroorzaken want het is pappen en nathouden met zulke boetes die men gewoon weglacht. Overigens, idioten die gepakt worden zwaar onder invloed gewoon ALTIJD vervolgen voor poging tot moord. Men weet immers dat er een zéér reëel risico is op een ongeval met zwaar letsel/dodelijk afloop!
Edwin (13-3-2014 om 14:06)
Zozo, in Goes constateren dat iemand slingerend aan het autorijden is en dan pas in Yerseke aan de kant zetten. Da's toch zeker minimaal 7 km verder. Wat als er in die tussentijd een ongeluk was gebeurd.
Cookie-instellingen beheren