Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Vrouwen op de vuist in Vlissingen

Toegevoegd: 16-03-2014, 12.36 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Voor een uitgaansgelegenheid aan de Nieuwendijk in Vlissingen is vannacht een 17-jarige meisje uit Oost-Souburg aangehouden. Zij wordt ervan verdacht een 24-jarig vrouw uit Vlissingen op haar gezicht te hebben geslagen. Het slachtoffer had hierdoor een snee boven haar wenkbrauw.

Rond 03:45 uur werden twee vrouwen door het personeel van de uitgaansgelegenheid buiten gezet. Zij zouden gevochten hebben. Buiten zag de portier dat een van hen de ander in het gezicht sloeg. Als verdachte hield hij een 17-jarige meisje uit Oost-Souburg aan en droeg haar over aan de politie.

De geslagen vrouw had een snee boven haar wenkbrauw en is geadviseerd om dit te laten behandelen in het ziekenhuis. Zij heeft aangifte gedaan tegen de 17-jarige.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pippa (21-3-2014 om 14:22)
Sommigen van ons zijn ook jong geweest en gingen stappen met veel alcohol geweld is nooit goed te praten, maar om nou de ouders erbij te halen vind ik belachelijk, 17 jaar,ja dan ga je uit,hoe hou je dat nou tegen!!
cristel (20-3-2014 om 21:25)
Ik heb geweldige ouders maar ook ik flikte het vroeger om gewoon tot in de ochtend uren op pad te gaan, zonder dat mijn ouders hier blij mee waren! Wat een gelul om altijd maar de ouders de schuld te geven. Wat een engeltjes zijn jullie allen zeg...pfff :(
Robert (18-3-2014 om 09:02)
@ theo, die ouders kregen vast kinderen nadat ze zelf in de kroeg hadden gehangen.
jaap (16-3-2014 om 22:04)
@ ad ik stelde een vraag en geen beoordeling van uw zijde over mij zelf. Ik neem aan dat je het verschil ziet tussen een vraag en iemand veroordelen Hoop dat je er iets van geleerd hebt ,ik zag wel antwoorden van andere mensen Die uit konden leggen wat mijn vraag opdoelde verder fijn wekend
Michelle (16-3-2014 om 21:23)
Wat een simpel volk om je zo af te reageren!!
AVB (16-3-2014 om 19:57)
@Robert, Als je niet lezen kan, reageer dan niet op iemands reactie.......!!!!! Als je Jan z'n reactie goed leest (voor sommigen dus een hele toer), dan lees je dat hij enkel reageert op het tijdstip, dat een 17 jarige nog over straat loopt.............!!!!!! Vindt jij 03.45 voor een 17 jarige soms een normale tijd om nog op staart rond te hangen.......???????? IK NIET...... !!!!!
Cookie-instellingen beheren