Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Celstraf geëist voor seks met tiener

Toegevoegd: 17-03-2014, 21.45 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Tegen de 35-jarige Michel D. uit Vlissingen is maandag in de rechtbank in Middelburg een gevangenisstraf van veertien maanden waarvan tien voorwaardelijk, het betalen van 1.092 euro schadevergoeding, een contactverbod en opname in een inrichting geëist.

D. wordt ervan verdacht seks te hebben gehad met een vijftienjarig meisje uit Middelburg. Het stel had een relatie en op 2 december vorig jaar ging het meisje naar de woning van D. D., verslaafd aan drank, had zichzelf al in redelijke mate voorzien van wodka. Het meisje schonk zichzelf een mok met wodka/cola in en ze begonnen te zoenen.

Na de tweede mok lagen ze aangeschoten in bed en hadden ze zo goed en kwaad als het ging (,,'t ging niet zo goed door de alcohol'') seks. Na afloop namen ze nog een mok wodka met of zonder cola en toen viel het meisje om. D. volgde niet lang daarna. Het volgende wat het meisje zich wist te herinneren was dat ze in het ziekenhuis lag en dat ze van anderen moest horen dat ze slechts gekleed in een topje en sokken - vrijwel naakt - met blauwe plekken en schaafwonden op een zebrapad lag.

Een bloedonderzoek wees later uit dat ze in nog geen drie uur tijd een promillage van 2,5 had gescoord, te vergelijken met 15 glazen bier. Tot op heden weet het meisje nog steeds niet wat er zich allemaal heeft afgespeeld. D. kan zich vanaf het moment van omvallen niets herinneren.

Uitspraak over twee weken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Andre (21-3-2014 om 18:49)
Renata heeft geen kinders zeker? Je kent het verhaal er achter niet eens...
Renata (20-3-2014 om 22:03)
En die meid is onschuldig? En een beetje ouder moet toch weten waar een blaag van 15 uithangt. Bah.
Jozef (19-3-2014 om 23:52)
Waarom zou je de ouders dit aanrekenen ? Waarschijnlijk wisten zij niks van deze relatie af ?
Fleur (18-3-2014 om 22:29)
Mensen, zoek toch even een leven! Jullie weten dat haar ouders dit ook lezen he. Wat is dat nou weer voor belachelijks om te zeggen dat ze heropgevoed moet worden. Gebruik toch je verstand.
Zeeuws meidje (18-3-2014 om 16:21)
Ongelofelijk...... Hier zouden beiden bestraft voor moeten worden. Hij zou beter moeten weten, maar zij ook!!
marco (18-3-2014 om 14:54)
en het meisje gaat zeker vrijuit zij is zelf naar hem toe gegaan en heeft zelf de drank ingeschonken en opgedronken ik vind dat de zij ook aangepakt dient te worden en de ouders van dit kind en niet alleen de man aanpakken en dan nog een vraag hoe zijn zij in kontakt gekomen met elkaar is daar ook naar gekeken .
Cookie-instellingen beheren