Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
65 files van totaal 254 km

Gevaarlijke medicijnen verloren Sas van Gent

Toegevoegd: 20-03-2014, 11.33 uur
Door: Rolf de Feijter

SAS VAN GENT - In Sas van Gent zijn vanmorgen gevaarlijke medicijnen verloren.

Volgens de politie gaat het om 11 gevaarlijke morfineampullen. Deze zijn verloren in de omgeving van de Wilhelminalaan en de Vassystraat in Sas van Gent.

Vinders van de morfineampullen worden verzocht deze af te geven bij een apotheek of contact op te nemen met de politie via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
marina (21-3-2014 om 09:14)
Wat gaan mensen toch onvoorzichtig om met medicijnen. En de Wilhelminalaan en de Vassystraat liggen nogal een flink eind uit elkaar. Als je zoiets verliest, wil dat dan zeggen, dat iemand die ala direct heeft gevonden en geen melding van heeft gemaakt?!? Raar verhaal hoor.
Mark (20-3-2014 om 20:04)
Moet niet aan denken dat een kind die ampulen vind en ervan begint te drinken Je weet maar nooit heb wel gekkere dingen zien gebeuren Maar dan ben je dus wel mooi weg
Cookie-instellingen beheren