Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bejaarde man omver gereden, auto rijdt door

Toegevoegd: 24-03-2014, 16.02 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Middelburg is zaterdagochtend een 85-jarige man omvergereden door een personenauto die met hoge snelheid een straat in kwam rijden. De man raakte niet gewond.

Het incident vond rond 08.30 uur plaats op de kruising Gerbrandylaan - Sir Winston Churchilllaan. Toen de man bij de kruising op zijn fiets stil stond kwam er een grote zwarte personenauto met hoge snelheid vanaf de Noordsingel de Gerbrandylaan inrijden.

Omdat de bestuurder de bocht te kort nam, raakte het voertuig het voorwiel van de fietser. De man kwam hierdoor ten val. De autobestuurder stopte en keek even en maar reed vervolgens door zonder zich verder om de oude man te bekommeren. Een omstander heeft hem overeind geholpen. Het slachtoffer heeft aan het incident geen letsel overgehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tsalwel (25-3-2014 om 08:33)
Het zal wel zo een onverzekerde zijn, zonder rijbewijs of nix. of zo een verslaafde die dronken achter het stuur kruipt, of voortvluchtig crimineel.
Renata (24-3-2014 om 22:54)
Kenteken genoteerd iemand??? Tuig van de richel, hopelijk bij de eerstvolgende bocht rechtdoor tegen een boom.
Michelle (24-3-2014 om 17:42)
Wanneer die lefgoser wordt gepakt, zijn rijbewijs afnemen, een fikse boete en een langdurige werkstraf laten doen in een revalidatiecentrum!!
Cora (24-3-2014 om 17:22)
SCHOFTERIG !!!!!!!
D. (24-3-2014 om 17:22)
Ik kan niet begrijpen dat iemand doorrijdt na een aanrijding. Waarom ?? Hebben deze mensen iets te verbergen dat zover gaat dat ze iemand laten liggen?? Dan heb je veel gevoel in je donder.........
D. (24-3-2014 om 17:22)
Ik kan niet begrijpen dat iemand doorrijdt na een aanrijding. Waarom ?? Hebben deze mensen iets te verbergen dat zover gaat dat ze iemand laten liggen?? Dan heb je veel gevoel in je donder.........
Cookie-instellingen beheren