Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 57 km

Man opgepakt voor pogingen inbraak

Toegevoegd: 29-03-2014, 14.03 uur
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - De politie heeft vrijdag in Kruiningen een Poolse man aangehouden op verdenking van poging inbraak in Yerseke.
 
De man, een 41-jarige inwoner van Walbrzych maar momenteel zonder vaste woon- of verblijfplaats, werd rond het middaguur op de Zanddijk in Yerseke betrapt toen hij een deur probeerde te openen. De man liep weg toen hij werd aangeroepen.

Even later kwam er bij de politie een nieuwe melding van een poging inbraak binnen vanaf de Molendijk. Daar werd de man betrapt op het morrelen aan deuren en ramen. Een uur later werd de man opnieuw gezien. Dit keer op de Zanddijk in Kruiningen. Ook hier probeerde hij een woning binnen te komen. De politie wist de man hier aan te houden.

Tijdens het verhoor op het bureau verklaarde de man dat hij op zoek was naar werk en om die reden bij diverse woningen had aangeklopt. Omdat bij de betreffende panden geen braaksporen zijn aangetroffen is de man dezelfde dag weer vrijgelaten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom (30-3-2014 om 09:47)
@ Marjoke Klaver: beetje jammer deze reactie van je. De politie doet juist zijn best om veel foute lui op te pakken en dat lukt ook goed de laatste tijd. Het OM bepaalt echter of iemand vrij komt of niet en niet de politie! Maar ja, jij bent niet slimmer waarschijnlijk...
Hier (30-3-2014 om 08:07)
Hier lopen ze savonds ook door de straten en dan voelen ze even aan elke deurgreep van elke auto. dit land wordt overspoelt door gajus.
@Marjoke Klaver (30-3-2014 om 04:13)
U bent anders ook niet de slimste met u reactie. Denkt u dat de politie bepaald of iemand vast mag blijven zitten? Elke zaak wordt voorgelegd aan het O.M. (lees OvJ) en op grond van de beschikbare bewijzen (feiten) kijkt men of langere hechtenis mogelijk is. Bij de politie balen ze ook dat dergelijke lui in vrijheid gaan hoor!
Marjoke Klaver (29-3-2014 om 16:30)
Hoe dom kan men zijn..... vrijgelaten..... Dat is vragen om ellende.... Heb nog nooit gehoord dat men op deze manier werk zoekt....... Tja ze zijn denk niet slimmer bij de politie..... Bah !!
Cookie-instellingen beheren